Доппельгерц® Актив В-комплекс ДЕПО таблетки блістер, №45 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Аналоги
Доппельгерц® Актив В-комплекс ДЕПО

Доппельгерц актив В-комплекс депо інструкція із застосування

Склад

Активні інгредієнти:

Кожна таблетка містить:

Вітамін В1

4,2 mg (мг)

Вітамін В2

4,8 mg (мг)

Ніацин (Вітамін В3)

21,6 mg (мг)

Пантотенова кислота (Вітамін В5)

18,0 mg (мг)

Вітамін В6

6,0 mg (мг)

Біотин (Вітамін В7)

150,0 µg (мкг)

Фолієва кислота (Вітамін В9)

600,0 µg (мкг)

Вітамін В12

3,0 µg (мкг)

Інгредієнти:

лактоза, гідроксипропілметилцелюлоза Е464, крохмаль, нікотинамід, кальцію-D-пантотенат, піридоксину гідрохлорид, тіаміну мононітрат, рибофлавін, кремнію діоксид Е551, магнієві солі жирних кислот Е470b, магнію гідроксикарбонат Е504(іі), кальцію карбонат Е170, гідроксипропілцелюлоза Е463, поліетиленгліколь Е1521, тальк Е553b, птероїлмоноглютамінова кислота, заліза оксиди та гідроксиди Е172, D-біотин, ціанокобаламін.

Без глютену

Фармакологічна дія:

Доппельгерц® актив В-комплекс ДЕПО містить 8 вітамінів групи B та допомагає відновити дефіцит при підвищеній потребі або незбалансованому харчуванні.

Організм не виробляє та не може довго зберігати більшість вітамінів групи В тому необхідний їх регулярний прийом. До того ж Вітаміни групи В руйнуються прийомом алкоголю, нікотину та кофеїну.

Завдяки спеціальний технології виробництва таблетка має функцію ДЕПО, яка забезпечує поступове вивільнення поживних речовин протягом кількох годин, таким чином організм отримує необхідні вітаміни на тривалій основі.

Вітамін Вбере участь у численних функціях організму, в тому числі: функціонуванні нервової системи і м’язів, надходження електролітів у нервові і м’язові клітини, численних ферментативних процесах, вуглеводному обміні, продукції соляної кислоти, яка необхідна для нормального травлення.

Вітамін Вє важливою поживною речовиною в харчуванні людини, і грає ключову роль у виробництві енергії. Рибофлавін перетворює вітамін В6 в придатну для засвоєння форму та сприяє виробництву ніацина. Вітамін В2, разом з фолієвою кислотою, необхідний для вироблення еритроцитів. Грає значну роль в підтримці сутінкового та периферичного зору. Чинить позитивний вплив на стан нервової системи.

Ніацин (Вітамін В3бере участь у життєво важливих окисно-відновних реакціях, захищаючи клітини від окисного ушкодження. Необхідний для метаболізму жирів та вуглеводів, а також синтезу білків, для роботи нервової та м’язової систем, для правильного формування та підтримання тканин шкіри, а також для покращення відновлення шкіри, відповідає за регуляцію циркуляції холестерину в організмі і для зниження рівня холестерину та тригліцеридів в крові, потрібний для «дихання» клітин. Вітамін В3 синтезує гормони і забезпечує нормальний зір, допомагає засвоювати білки рослинного походження. .

Пантотенова кислота (вітамін В5бере участь у ряді біологічних реакцій, включаючи виробництво енергії, катаболізм жирних кислот та амінокислот, синтез жирних кислот, фосфоліпідів, сфінголіпідів, холестерину і стероїдних гормонів, синтез гема і нейротрансмітера ацетилхоліну. Також бере участь у регуляції експресії генів і в сигнальній трансдукціі.

Вітамін Впоєднує групу споріднених сполук: піридоксину, піридоксалю та піридоксаміну. При метаболічному обміні в організмі вони перетворюються в піридоксальфосфат, який приймає участь, як кофермент, у багатьох важливих реакціях в крові, центральній нервовій системі і метаболізмі шкіри.

В організмі людини вітамін В6 синтезуватися не може, отже, його необхідно отримувати у складі раціону.

Біотин (Вітамін В7позитивно впливає на обмінні функції організму, сприяє покращенню стану шкіри, волосся та нігтів. Біотин зустрічається в восьми ізомерних формах, проте вітамінну активність має тільки D-біотин, який входить до складу даного комплексу.

Фолієва кислота (Вітамін В9надзвичайно важлива для нормального гемопоезу (кровотворення). Також фолієва кислота відповідальна за білковий та жировий обміни, має здатність знижувати рівень гомоцистеїну і запобігати розвитку жирової інфільтрації печінки через ліпотропну дію. У загальній популяції, люди з низьким фолатним статусом або нижчим рівнем споживання фолату в складі раціону, схильні до вищого ризику розвитку депресій.

Вітамін В12 запобігає жировій дистрофії печінки, задіяний у синтезі білків, активно впливає на процеси кровотворення. Вітамін В12 має також анаболітичну дію, стимулює імунологічну реактивність, впливаючи на фагоцитарну активність лейкоцитів, бактерицидні властивості крові.

Рекомендації щодо застосування: може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело вітамінів групи В для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Може бути рекомендована вегетаріанцям.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка. Без ГМО

Застереження при застосуванні:

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря. Не застосовувати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.

Спосіб застосування

дорослим та дітям з 14 років по 1 таблетці на день під час або після вживання їжі. Добова доза може бути збільшена за рекомендацією лікаря.

Рекомендований термін застосування:

30 діб, в подальшому термін застосування узгоджується з лікарем.

Форма випуску

таблетки масою 305 mg (мг) (по 15 таблеток в блістері; по 1 або 3 блістери в пачці).

45 таблеток = 13,7 g (г)

Інформація для хворих на цукровий діабет:

1 таблетка містить 3 kJ(кДж)/ 1 kcal(ккал), не містить хлібних одиниць.

Умови зберігання

при температурі не вище +25 °C, в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки від дати виробництва.

Номер серії вказано на упаковці.

Виробник

“Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ”, Шлезвігер Штрассе, 74, 24941 Фленсбург, Німеччина.

Імпортер та Дистриб’ютор в Україні: ТОВ «Квайссер Фарма Україна», 02132, м. Київ, вул. Дніпровська Набережна 26Ж, оф. 49, тел. 044 585–34–92, [email protected]

Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GMP

Виробник
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
45 шт.