Все аптеки Украины

Фемінозид (Feminoside) (570799) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Фемінозид (Feminoside)

Фемінозид інструкція із застосування

Характеристика


Функціональні властивості дієтичної добавки Фемінозид обумовлені фізіологічною активністю біологічно активних речовин, що входять до складу її активних інгредієнтів.
Екстракт трави щучки дернистої (Deschampsia caespitosa) містить флавоноїди, органічні кислоти, вітаміни та вищі жирні кислоти. Полісахаридам родини злакових, до яких відноситься щучка дерниста, характерні імуностимулююча та антиоксидантна активності.
Екстракт трави війника наземного (Calamagrostis epigeios) містить азотовмістні сполуки, вуглеводи, фенольні сполуки, флавоноїди, гідроксикоричні кислоти, терпенові кислоти тощо. Цим речовинам властиві діуретична, антисептична, протимікробна та протизапальна дії.
Екстракт трави ехінацеї пурпурової (Echinaceae purpureae) містить ряд біологічно активних сполук, а саме фенольні кислоти, флавоноїди, поліацетилени, які проявляють імуностимулюючу дію. Завдяки наявності ряду флавоноїдів проявляє антиоксиданту властивість та підвищує захисні сили організму.

Рекомендації з вживання


До раціону харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин, для підтримки нормального функціонування імунної системи.
Не є лікарським засобом.
Спосіб вживання та рекомендована добова кількість: дорослим та дітям віком від 12 років вживати по 1 капсулі 1 раз на добу перед прийомом їжі.
Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.
Термін вживання: від 2 тижнів. Подальше вживання та можливість повторного курсу рекомендовано узгоджувати з лікарем.
Застереження щодо вживання: не перевищувати рекомендовану добову кількість. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання


Діти віком до 12 років, підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, виразка шлунка або дванадцятипалої кишки.

Умови зберігання


Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.