Все аптеки Украины

Комплекс Гінкго білоба та Женьшеню корейського таблетки, №30 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Комплекс Гінкго білоба та Женьшеню корейського

Комплекс Гінкго білоба та Женьшеню корейського інструкція із застосування

Характеристика


Гінкго двулопасний (Ginkgo bilova L.). Листя містять глікозиди флавонолів кверцетину, кемпферолу, ізорамнетену тощо, антоціанідини (цианідин, дельфінідин), катехіни; дубильні речовини; алколоїди; кароиноїди; органічні кислоти; аскорбінову кислоту, ситостерин, терпеноїди. Листя гінкго широко використовуються в лікуванні венозних розладів, а також для надання ангіопротекторної дії при дісциркуляторних енцефалопатіях різноманітного походження (поліпшення мікроциркуляції, розширення судин мозку). В медицині використовують листя та екстракти з них (спитрові витяжки), які застосовують як судинно розширюючий засіб при порушеннях кровообігу зі спастичними болями, для покращення мозкового кровообігу і в глибинних артеріях, покращуючи пам’ять. Сприяє поліпшенню нічного сну у літніх людей. Сторонніх явищ не виявлено. Діючі речовини — флавоноглікозиди, процианідини.
Женьшень (Panax ginseng). В якості лікарської засобу використовують корінь женьшеню. Основні діючи речовини панаксозиди А, В, С, D, E, К. Крім того, сировина містить ефірну олію, пектинові речовини, вітаміни В1, В2, жирні кислоти (пальмітинова, стеаринова, олеїнова, лінолева); слиз, смоли, мінеральні елементи — залізо, марганець, алюміній, фосфор, сірку, кремній. Корінь женьшеню підвищує імунологічні властивості організму. Рекомендований особам, хворим на цукровий діабет. Стимулює кровотворення, підвищує функцію статевих залоз, нормалізує АТ.

Рекомендації з вживання

Приймати до раціону харчування в якості загальнозміцнюючого засобу та додаткового джерела джерело вітамінів D3, С, К1, В1, В2, В6, В12, В3, В5, В3, мінеральних речовин, та біофлавоноїдів.
Поєднання вітамінів, мінералів та біофлавоноїдів збалансує харчування.
Здорове харчування сприяє зниженню ризику розвитку гіповітамінозу та недостатності мінеральних речовин, підтримці нормального метаболізму та нормальної функції всього організму, у тому числі в період надмірного нервового навантаження.
Не є лікарським засобом.
Спосіб споживання та рекомендована добова кількість: якщо інше не рекомендовано лікарем, дорослим по 1 таблетці на добу під час прийому їжі, запиваючи склянкою води.
Термін споживання — 3 тижні, у подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.
Застереження щодо споживання: індивідуальна чутливість до компонентів продукту, період вагітності та годування груддю.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не перевищувати рекомендовану добову кількість.
Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Підходить для вживання вегетаріанцям та веганам. Не містить ГМО.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому захищеному від світла місці за температури до 25 °С і відносній вологості не більше 75%.