Все аптеки Украины

СИСТЕМА ДЛЯ КОНТРОЛЮ РІВНЯ ГЛЮКОЗИ У КРОВІ АККУ-ЧЕК® ІНСТАНТ , №1 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
СИСТЕМА ДЛЯ КОНТРОЛЮ РІВНЯ ГЛЮКОЗИ У КРОВІ АККУ-ЧЕК® ІНСТАНТ

Глюкометр Акку-Чек Інстант інструкція із застосування

Характеристика

система для контролю рівня глюкози у крові Accu-Chek® Instant (Акку-Чек® Інстант).
Глюкометр Акку-Чек Інстант разом із тест-смужками Акку-Чек Інстант призначений для кількісного визначення глюкози у свіжій капілярній цільній крові, отриманій із пальця, долоні, передпліччя та плеча, як допоміжний засіб для моніторингу ефективності контролю рівня глюкози.
Глюкометр Акку-Чек Інстант разом із тест-смужками Акку-Чек Інстант призначений для діагностики in vitro для самоконтролю людьми з цукровим діабетом.
Глюкометр Акку-Чек Інстант разом із тест-смужками Акку-Чек Інстант призначений для проведення визначення in vitro лікарями поблизу пацієнтів в клінічних умовах.
Використовувати венозну, артеріальну та неонатальну кров можуть лише лікарі.
Ця система не призначена для діагностики цукрового діабету чи для аналізу зразків неонатальної пуповинної крові.
Система містить: глюкометр Акку-Чек Інстант із батарейками, тест-смужки Акку-Чек Інстант* і контрольні розчини Акку-Чек Інстант**.
*Набір може не містити деякі компоненти. Вони купуються окремо.
**Контрольні розчини не входять в склад набору і купуються окремо.

Рекомендації по використанню




Особливості застосування

додаткові допоміжні матеріали
Тест-смужки: Тест-смужки Акку-Чек Інстант
Контрольні розчини*: Контрольні розчини Акку-Чек Інстант
*Контрольні розчини не входять в склад набору і купуються окремо.
Інформація для лікарів
Ця система може використовуватися в професійних медичних закладах, зокрема в кабінетах лікарів, загальних відділеннях, при підозрі на цукровий діабет та у разі надання невідкладної допомоги.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ
Ризик інфекції
Усі предмети, які контактують із людською кров’ю, є потенційними джерелами інфекції. Лікарям слід дотримуватися санітарно-епідемічного режиму, прийнятого в їхніх медичних установах. Для отримання додаткової інформації для лікарів див. аркуш-вкладиш для тест-смужки.
Робота зі зразком
Завжди вдягайте рукавички під час роботи із засобами, забрудненими кров’ю. Завжди дотримуйтеся визнаних процедур під час роботи з об’єктами, які потенційно забруднені людським матеріалом.
Дотримуйтеся політики щодо гігієни та безпеки, прийнятої у Вашій лабораторії або установі. Готуйте вибрані місця забору крові відповідно до політики установи.
Для отримання додаткової інформації щодо прийнятних типів зразків, антикоагулянтів та інструкцій щодо роботи див. аркуш-вкладиш для тест-смужок.
Рекомендації пацієнтам щодо визначення в альтернативних місцях
Під час прийняття рішення, чи рекомендувати визначення в альтернативних місцях (AST), необхідно враховувати мотивацію та рівень знань пацієнта та його здатність зрозуміти міркування, що стосуються цукрового діабету та AST. Якщо розглядається можливість надання пацієнтам рекомендацій стосовно AST, необхідно розуміти, що є вірогідність значних відмінностей між результатами визначення рівня глюкози у крові, отриманій із кінчика пальця або долоні, та результатами, отриманими з передпліччя або плеча. Різниця в концентрації в капілярному руслі та перфузії крові в організмі може призвести до різниці в результатах визначення рівня глюкози у крові, отриманій в різних місцях. Ці фізіологічні ефекти можуть відрізнятися в різних осіб та в однієї і тієї самої особи залежно від її поведінки та відповідного фізичного стану.
Наші дослідження з проведенням визначення в альтернативних місцях у дорослих із цукровим діабетом продемонстрували, що для більшості осіб рівень їх глюкози змінюється швидше в крові із кінчика пальця або долоні, ніж у крові з передпліччя або плеча. Це особливо важливо, коли рівні глюкози у крові швидко падають або піднімаються.
Якщо пацієнт звик приймати рішення щодо лікування на підставі результатів визначення рівня глюкози у крові, отриманій із кінчика пальця чи долоні, він повинен враховувати затримку або час запізнювання, що впливає на результати визначення рівня глюкози у крові, отриманій із передпліччя або плеча.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь на гарячу лінію Акку-Чек за телефоном 0 800 300 540 або до Уповноваженого представника в Україні за електронною адресою [email protected]. Режим роботи: з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 18:00.