Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Цегриби® Brain Booster (Hryby Brain Booster) (557456) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Цегриби<sup>&reg;</sup> Brain Booster (Hryby Brain Booster)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування Цегриби® Brain Booster капсули, №90
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
90 шт.
Виробник
Асіно Україна

Цегриби Brain Booster інструкція із застосування

Характеристика

дієтична добавка Цегриби® Brain Booster (Брейн Бустер)» — це натуральний комплекс із грибів, що є джерелом грибних полісахаридів для підтримки нормального функціонального стану нервової та імунної систем. Сприяє підвищенню працездатності протягом дня, підтриманню нормального функціонального стану нервової та імунної систем.
Науково доведені властивості складових*:
Згідно із загальнодоступними літературними джерелами, складові, що входять до складу дієтичної добавки Цегриби® Brain Booster, мають наступні властивості:
Їжовик гребінчастий (Lion’s Mane, Hericium erinaceus) — гриб, що використовується в медичних цілях, містить біоактивні полісахариди (вуглеводи) поряд з етанол-розчинними молекулами. Може сприяти зменшенню запальних процесів, підвищує нейропластичність (впливає на фактор росту нервів (NGF)), має нейропротекторну активність, покращує когнітивні функції.
Кордицепс китайський (Cordyceps sinensis) — сприяє поліпшенню пам’яті, має нейропротекторні, антиоксидантні та імуностимулюючі властивості. Має позитивний вплив на загальний стан організму людини, обмін речовин, функціонування кровоносних судин.
Шиїтаке (Shiitake, Lentinus edodes) — має антиоксидантні, імуностимулюючі, гіполіпідемічні та кардіопротекторні властивості, є багатим джерелом вітамінів групи В і містить помірні кількості деяких харчових мінералів.
Чага (Chaga, Inonotus obliquus) — багатий поживними речовинами лікувальний гриб. Позитивно впливає на поліпшення когнітивних функцій, зменшує рівень оксидативного стресу у мозку. Підвищує рівень нейромедіатора ацетилхоліна, котрий відіграє важливу роль у процесах уваги та пам’яті. Може забезпечити імунну підтримку, зменшити запалення і уповільнити процеси старіння. Біологічно активні речовини чаги сприяють підтримці нормального рівня метаболічних процесів, сприяють підвищенню загальної резистентності організму, надають тонізуючу дію

Рекомендації з вживання

дієтична добавка на основі екстрактів грибів Цегриби® Brain Booster (Брейн Бустер)» може бути рекомендована як додаткове джерело грибних полісахаридів для підтримки нормального функціонального стану нервової та імунної систем. Сприяє підвищенню працездатності протягом дня.
Спосіб вживання та рекомендована добова кількість: по 2 капсули на добу для дорослих або за рекомендацією лікаря.
Тривалість споживання визначається лікарем індивідуально.
Застереження до споживання: не рекомендується при підвищеній чутливості до складових компонентів продукту, не слід застосовувати особам із запаленням шлунково-кишкового тракту, з порушенням функції печінки.
Дієтична добавка на основі екстрактів грибів Цегриби® Brain Booster (Брейн Бустер)» не призначена для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не може використовуватися як замінник повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Перед споживанням слід проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

протипоказано вживати дітям та підліткам віком до 18 років, вагітним жінкам або жінкам, які годують груддю.

Умови зберігання

термін придатності: краще спожити до кінця дати, зазначеної на упаковці; термін придатності — 2 роки.
Зберігати у недоступному для дітей місці, в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С.