Все аптеки Украины

Фогістин™ таблетки, №30 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Фогістин™

Фогістін інструкція із застосування

Рекомендації з вживання

дієтична добавка до раціону харчування, додаткове джерело цинку та овомукоїдів-специфічних протеїнів природного походження з білка перепелиних яєць, сприяє загальному зміцненню організму, нормалізації імунітету та зменшенню проявів сезонних і круглорічних алергій.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
В повсякденному житті, як у приміщенні, так і на відкритому повітрі, навколо нас є такі речовини як пилок рослин, пиловий кліщ, лупа тварин, цвіль та інші. Під час їх вдихання, ковтання або контакту зі шкірою вони можуть викликати алергічні реакції у людей з гіперчутливістю до деяких з них. Проявами алергічних реакцій можуть бути очні, шкірні та респіраторні розлади (почервоніння очей, свербіж, сльозотеча, чхання, закладеність носу, не жить, печіння і свербіж у носі, висип на різних частинах тіла, сухий кашель), які викликають щоденний дискомфорт та впливають на якість життя. Вважається, що така гіперчутливість є однією з ознак порушення імунітету.
Згідно загальнодоступним літературним джерелам, основні речовини, що входять до складу Фогістинтм, мають наступні властивості:
– порошок SniZtop™ — містить специфічний білок овомукоїд, який нормалізує активність імунної системи та сприяє зниженню проявів алергічних реакцій. Овомукоїд перешкоджає контакту алергену з клітинами імунної системи, в результаті чого блокується дія медіаторів алергії, зокрема гістаміну;
– цинк — зміцнює імунну систему та підтримує її нормальне функціонування.
Враховуючи властивості основних компонентів, Фогістин™ може вживатись:
– для підтримки нормальної функції імунної системи;
– для підтримки організму в боротьбі з проявами сезонної та цілорічної алергії.
Рекомендації по вживанню: дорослим та дітям старше 6 років: по 1–2 таблетки на день. Повторювати вживання за необхідності до 5 разів на день. Таблетки потрібно ретельно розжувати, щоб вони розчинилися у роті, бажано не під час вживання їжі.
Не перевищувати рекомендовану добову кількість.
Перед вживанням необхідна консультація лікаря!

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів, що входять до складу продукту, дитячий вік до 6 років.

Особливості застосування

містить підсолоджувач сорбітол. Надмірне споживання може спричинити послаблюючий ефект. У період вагітності та годування груддю вживати тільки за рекомендацією та під наглядом лікаря.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С.