Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

СТИФІМОЛ ПЛЮС (STIFIMOL PLUS) (458082) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
СТИФІМОЛ ПЛЮС (STIFIMOL PLUS)
Ціна в місті Київ
від 257,48 до  442,21 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування СТИФІМОЛ ПЛЮС капсули, №60

СТИФІМОЛ ПЛЮС інструкція із застосування

Характеристика

екстракт гарцинії камбоджийської — головною складовою цього екстракту є гідроксилимонна кислота, яка інгібує ліпогенез, знижує утворення холестерину і жирних кислот, збільшує продукування глікогену у печінці, знижує апетит, збільшує вироблення тепла організмом шляхом активації процесів термогенезу.
L-карнітин — підвищує проникність клітинних мембран для жирних кислот. Підвищує утилізацію ліпідів з метою енергозабезпечення та сповільнює швидкість синтезу молекул жиру у підшкірно–жирових депо.
L-тирозин — пригнічує апетит, сприяє зменшенню відкладення жирів, сприяє виробленню меланіну і покращує функції надниркових залоз, щитовидної залози і гіпофіза.
Йод — поліпшує функціонування щитовидної залози, активує метаболічні процеси, сприяє розщепленню ліпідів у жировій тканині.
Хром — регулює засвоєння глюкози клітинами організму і сприяє підтримці нормального фізіологічного рівня глюкози в крові. Регулює вуглеводний, ліпідний, зокрема холестериновий обмін в організмі.
Куркумин — пряність. Завдяки своєму багатому хімічному складу, має антиоксидантні, протизапальні, гіпоглікемічні та гіполіпідемічні властивості.

Рекомендації з вживання

Стифімол Плюс вживається в якості дієтичної добавки до раціону харчування з метою покращення обмінних процесів, зменшення апетиту для людей, що контролюють масу свого тіла.
Вживати: дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу, перед їдою, запиваючи достатньою кількістю рідини. Тривалість курсу — 4-6 тижнів. Повторний курс проводити за необхідності через 2–3 місяці перерви.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Перед вживанням рекомендована консультація з лікарем.

Особливості застосування

Застереження: індивідуальна чутливість до компонентів продукту, період вагітності та годування груддю.
Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

зберігати при температурі не вище 25 °C та відносній вологості повітря не вище 65%.