Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Агідол (Agidol) (384940) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Агідол (Agidol)
Ціна в місті Київ
від 699,00 до  828,50 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Агідол капсули 1000 мг блістер, №60
Форма випуску
Капсули
Дозування
1000 мг
Кількість штук в упаковці
60 шт.
Виробник
Красота та Здоров'я

Агідол інструкція із застосування

Характеристика

дієтична добавка Агідол — комплексний продукт, що містить рослинні компоненти, властивості яких виявляються у впливі на патологічні процеси в гормонозалежних органах і тканинах жіночої репродуктивної системи (молочні залози, ендо- та міометрій і шийка матки, яєчники). Сприяє потенціюванню ферментативних систем та оптимізації синтезу естрогенів і пролактину. Має антиоксидантні властивості.
Індол-З-карбінол є біологічно активною речовиною екстракту сімейства хрестоцвітних, блокує гормонозалежні і гормононезалежні механізми, які активують патологічний клітинний ріст у тканинах молочної залози, матки. За рахунок посилення активності ферментів системи цитохрому Р450 нормалізує баланс естрогенів, пригнічує утворення 16α-гідроксиестрону і сприяє зміні співвідношення метаболітів жіночих статевих гормонів — естрогенів на користь утворення 2-С-гідроестрону; попереджує проліферацію клітин у естрогенчутливих тканинах; індукує процеси апоптозу в патологічно змінених клітинах; нейтралізує дію факторів росту, які стимулюють розвиток пухлин у гормонозалежних органах репродуктивної системи; має противірусний ефект відносно вірусу папіломи людини (ВПЛ), оскільки блокує синтез проонкогенного білка Е7 в епітеліальних клітинах, інфікованих цим вірусом, викликає вибіркову загибель клітин (апоптоз), заражених ВПЛ, в тому числі і клітин, які вже зазнали вірогенної пухлинної трансформації. Пригнічує патологічний ріст клітин в органах і тканинах жіночої репродуктивної системи, зменшує розвиток папіломатозу і ступінь дисплазії шийки матки, викликаних ВПЛ.
Прутняк звичайний (Vitex Agnus Castus): біологічно активні речовини, які містяться в екстракті, виявляють дофамінергічний ефект, сприяють зниженню рівня пролактину, що опосередковано зумовлює встановлення фізіологічного співвідношення жіночих статевих гормонів (естрогенів і прогестерону), поліпшенню морфофункціонального стану молочних залоз у жінок з фіброзно-кістозною мастопатією, зниженню утворення сполучної тканини в молочних залозах і запобіганню розширення молочних проток, зупинці поширення больового синдрому, нормалізації менструального циклу, зменшенню вираженості симптомів передменструального синдрому, а також попереджають розвиток гіперпластичних процесів у молочних залозах і репродуктивних органах, що потребують зниження рівня пролактину.
Броколі містить велику кількість флавоноїдів та антиоксидантних комплексів. Потенціює природну антипроліферативну дію індол-3-карбінолу.

Рекомендації з вживання

може бути рекомендоване як додаткове джерело органічного індолу та активних компонентів екстракту прутняка звичайного. Сприяє потенціюванню ферментативних систем та оптимізації синтезу естрогенів і пролактину. Має антиоксидантні властивості.
Рекомендується як засіб, що поліпшує стан жінок, при:
• мастодинії, фіброзно-кістозній мастопатії;
• передменструальному синдромі;
• порушенні менструального циклу;
• попередженні розвитку гіперпластичних процесів у молочних залозах;
• лейоміомі, гіперплазії ендометрія, ендометріозі.
Перед вживанням потрібна консультація з лікарем.
Дорослим та дітям віком старше 12 років: по 1–2 капсулі 2 рази на добу за 30 хв до прийому їжі, запити склянкою води.
Термін вживання — 90 днів. За необхідності вживання можна повторити після консультації з лікарем.
Не перевищувати рекомендовану денну кількість капсул. Продукт не є замінником для різноманітного та збалансованого харчування і здорового способу життя.

Протипоказання

діти віком до 12 років, період вагітності та годування грудьми, індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту.

Умови зберігання

при температурі 0–25 °С та відносній вологості повітря не більше 75%.