Біовітон® Протеін плюс 300 г №1
Біовітон протеїн плюс інструкція із застосування
Склад
кожні 100 г порошку містять
ізолят соєвого білка (Soya protein Isolate) — 14.4 г (g), ізолят горохового білка (Pea protein Isolate) — 14.4 г (g), ізолят сироваткового протеїну (Whey Protein Isolate) — 7 г (g), яблучна клітковина (Apple Fiber) — 4 г (g), інулін (Inulin) — 3 г (g), екстракт листя каррі (Curry Leaves extract) — 0.05 г (g), екстракт листя банана (Banana leaf extract) — 0.01 г (g), екстракт листя моринги (Moringa leaf extract) — 0.01 г (g), екстракт листя гуави (Guava leaf extract) — 0.01 г (g), імбир порошок (Ginger Powder) — 0.2 г (g), латекс фруктів папайї (Papaya fruit latex) — 0.8 г (g), екстракт ананаса (Pineаpple extract) — 0.2 г (g), куркуміноїди (Curcuminoids) — 0.2 г (g), екстракт насіння льону (Flax seed extract) — 0.4 г (g), екстракт зеленого чаю 95% (Green Tea extract 95%) — 0.5 г (g), циклодекстрин (Cyclodextrin) — 1 г (g), частково гідролізована гуарова камедь (Partial Hydrolyzed Guar Gum) — 4 г (g), стевія (Stevia) — 0.8 г (g), карбонат кальцію (Calcium carbonate) — 0.1 г (g), фосфор (Phosphorus) — 200 мг (mg), магній (Magnesium) — 100 мг (mg), селен (Selenium) — 100 мкг (mcg), холін (Choline) — 15 мг (mg), мідь (Copper) — 5 мг (mg), хром (Chromium) — 100 мкг (mcg), калій (Potassium) — 50 мг (mg), натрій (Sodium) — 50 мг (mg), цинк (Zinc) — 5 мг (mg), залізо (Iron) — 5 мг (mg), марганець (Manganese) — 2 мг (mg), вітамін А (Vitamin A) — 2000 МО (IU), вітамін С (Vitamin C) — 40 мг (mg), вітамін Е (Vitamin E) — 10 мг (mg), вітамін D2 (Vitamin D2) — 1000 МО (IU), вітамін B12 (Vitamin B12) — 50 мкг (mcg), вітамін В1 (Vitamin B1) — 0.075 мг (mg), вітамін В2 (Vitamin B2) — 0.05 мг (mg), вітамін B3 (Vitamin B3) — 0.21 мг (mg), вітамін В5 (Vitamin B5) — 0.24 мг (mg), вітамін В6 (Vitamin B6) — 0.1 мг (mg), вітамін К2–7 (Vitamin K2–7) — 0.025 мкг (mcg), вітамін К1 (Vitamin K1) — 2.5 мкг (mcg), фолієва кислота (Folic acid) — 0.02 мг (mg).
Допоміжні речовини
мальтодекстрін, ксантанова камедь, натрій КМЦ, тригліцериди із середньою довжиною ланцюга, сухе знежирене молоко, Л-Гассері, екстракт броколі, лютеїн 50%, ерітріт, манго порошок, ароматизатор манго.
Медико-біологічні властивості компонентів
БІОВІТОН® ПРОТЕЇН ПЛЮС забезпечує потреби організму в білку та енергії, попереджає дефіцит поживних речовин, регулює обмінні процеси, надає підтримку антиоксидантного та імунного захисту організму. Сприяє нормалізації роботи ендокринної системи, бере участь в регуляції рівня цукру в крові і функції щитовидної залози. Допомагає нормальному функціонуванню органів зору, та забезпечує підтримку краси і здоров'я шкіри, волосся і нігтів. Підтримує оптимальну масу тіла, підвищує фізичну і розумову активність, посилює ефективність процесу лікування і реабілітації.
Білок
містить всі незамінні амінокислоти, має високу швидкість засвоєння і біодоступність, сприяє синтезу м'язового білка і відновленню тканин.
Яблучна клітковина
— чудове доповнення до здорового харчування, яке пов'язане з підтримкою хорошого травлення та оптимального складу кишкової мікробіоти.
Інулін
у якості пребіотика сприяє травленню та нормалізації функціонування товстого кишечнику, покращує і стабілізує склад кишкової мікрофлори, зокрема біфідобактерій. Сприяє зниженню рівня глюкози в крові, а завдяки нормалізації ліпідного та вуглеводного обмінів сприяє зменшенню маси тіла.
Екстракт листя каррі
сприяє зменшенню цукру в крові, виведенню токсинів з організму, зменшенню набряків, має сечогінну, протизапальну і антибактеріальну дію на організм.
Екстракт листя банана
багатий сполуками калію, кальцію, заліза і фосфору, має широкий вітамінний склад.
Екстракт листя моринги
може забезпечити поживну підтримку для імунної та серцево-судинної системи, а також для здорового балансу щитоподібної залози й енергетичних рівнів.
Екстракт листя гуави
допомогає знизити рівень цукру в крові, підвищити імунітет і є чудовим джерелом харчових волокон.
Імбир
заспокоює нервову систему, зміцнює імунітет та є чудовим тонізуючим засобом.
Латекс фруктів папайї
має протеолітичну активність і сприяє розщепленню білків.
Екстракт ананаса
перешкоджає процесу жирового відкладення та прискорює процес спалювання підшкірної жирової тканини.
Куркуміноїди
мають протизапальний ефект, за рахунок інгібуючої дії активності ЦОГ-2.
Екстракт насіння льону
надає обволікаючу, протизапальну та легку проносну дію, покриваючи тонким шаром слизові оболонки травного тракту та запобігаючи їх подразненню.
Екстракт зеленого чаю
сприяє схудненню, тонізує та бадьорить.
Циклодекстрини
використовуються для покращення водорозчинності та біодоступності ліків.
Гуарова камедь
сприяє зменшенню апетиту, суттєво знижує відсоток холестерину і насичених жирів у всьому організмі.
Стевія
— підсолоджувач та загальнозміцнюючий засіб, що сприятливо впливає на стан підшлункової залози.
Кальцій
бере участь у процесах збудливості нервової тканини, скоротливості м'язів, процесах згортання крові, входить до складу ядра і мембран клітин, клітинних і тканинних рідин, має антиалергічну та протизапальну дію, активує ряд ферментів і гормонів.
Фосфор
забезпечує обмін речовин, сприяє підвищенню рівня енергії за рахунок виробництва аденозинтрифосфату. Також фосфор бере участь в роботі м'язової системи, підтримує клітинну активність і серцевий ритм.
Калій
сприяє регуляції балансу води і ритму серця. Калій необхідний в роботі нирок, печінки, клітин і волокон нервової системи, а також бере участь в процесах насичення клітин киснем і в ферментативних процесах.
Магній
має метаболічну, протизапальну, бактерицидну дію. Регулює скорочувальну функцію міокарду, покращує роботу нервової системи, приймає участь в багатьох ферментативних процесах.
Натрій
бере участь в нормалізації водно-сольового обміну, підтримці кислотно-лужного балансу і осмотичної концентрації крові. Активізує ферменти слинної і підшлункової залоз.
Цинк
— входить до складу багатьох ферментів. Його функції включають в себе нормалізацію роботи імунної системи (вилочкової залози та селезінки); участь у циклі Кребсу, підтримці здоров’я шкіри і смакових рецепторів. Гіпоглікемічна дія цинку зумовлена його участю в синтезі інсуліну.
Залізо
необхідне для функціонування гемоглобіну і як частина кисневого резервуара в м’язах.
Мідь
входить до складу 25 білкових комплексів та ферментів, які приймають участь в процесах біологічного окислення і генерації АТФ; в синтезі ендорфінів, простагландинів, необхідного для пігментації шкіри меланіну та білків сполучних тканин колагену та еластину.
Хром
впливає на засвоєння глюкози. Разом з інуліном утворює хромінуліновий комплекс, необхідний для активізації малих доз інсуліну.
Марганець
є активатором окислювально-відновлювальних процесів, входить до складу ферментів, приймає участь в регуляції ліпідного і вуглеводного обміну.
Селен
- мікроелемент, що приймає участь в процесах окислення і виконує функції, властиві вітаміну Е. Селен сприяє нормальному росту та розвитку організму, стимулює роботу імунної системи, впливає на функціонування статевої системи.
Вітамін А
сприяє зміцненню імунітету, нормалізує обмінні процеси, захищає слизову шлунка від впливу негативних факторів і відновлює пошкоджені слизові оболонки шлунково-кишкового тракту, покращує функцію травлення.
Вітамін С
є найпотужнішим антиоксидантом, зміцнює імунну систему, оберігає від вірусів і бактерій, прискорює процес загоєння ран, впливає на синтез ряду гормонів, нормалізує проникність капілярів. Запобігає бактеріальні інфекції в сечових шляхах.
Вітамін Е
— як антиоксидант приймає участь у боротьбі з шкідливою дією вільних радикалів. Основна функція цього вітаміну — забезпечення нормального розвитку і функціонування чоловічої та жіночої статевих систем, вплив на репродуктивні органи.
Вітамін B1
водорозчинний вітамін. Фізіологічне значення тіаміну зумовлюється його участю у процесах обміну речовин. Він необхідний для утворення ацетилхоліну — агента, який передає нервові імпульси.
Вітамін В2
— бере участь в процесах росту, пластичному обміні, регуляторно впливає на стан ЦНС, процеси в кришталику ока, забезпечує світловий і кольоровий зір. Входить до складу ферментів, які регулюють важливі етапи обміну речовин, позитивно впливає на стан шкіри та слизових оболонок, функцію печінки та кровотворення.
Вітамін B3
покращує мікроциркуляцію, підвищує фібринолітичну активність крові, бере участь у виробленні енергії, в утворенні гемоглобіну, в розщепленні жирів і вуглеводів та
в синтезі гормонів, знижує рівень «поганого» холестерину і тригліцеридів.
Вітамін B5
функціонує в першу чергу як частина коензиму А і бере участь у продукції гормонів і антитіл.
Вітамін В6
- приймає участь як кофермент у функціонуванні ферментів амінокислотного обміну. Його дія пов’язана з обміном холіну та незамінних ненасичених жирних кислот. Разом з вітаміном РР та вітаміном В1 приймає участь у виробництві енергії в організмі, стимулює синтез гемоглобіну в еритроцитах.
Вітамін В12
— бере участь в вуглеводному, білковому, ліпідному обміні. Сприяє прискоренню регенерації тканин, нормалізації кровотворення та функції печінки, нервової і багатьох ферментних систем, сприяє зниженню холестерину в крові.
Фолієва кислота
— потрібна для нормального утверення клітин крові . Вона стимулює еритропоез, бере участь у синтезі амінокислот (метионіна, серина та ін.), нуклеїнових кислот, пуринів, піримідинів, в обміні холіну.
Холін
допомагає покращити пам'ять, концентрацію уваги, зменшити рівень апатії, дратівливості, сприяє підвищенню настрою, активізації розумових процесів.
Вітаміни К 2–7
необхідний для забезпечення мінеральної щільності кісток, збереженню їх структури і міцності.
Вітамін D
— жиророзчинний вітамін, його найважливішою функцією є регулювання метаболізму кальцію та фосфору, що сприяє правильній мінералізації і росту скелета. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи.
Рекомендується приймати
в якості загальнозміцнюючого засобу, як джерело суміші нутрієнтів, людям які потребують додаткової харчової підтримки і для повноцінного забезпечення потреби організму в білку та енергії.
Спосіб застосування та дози
по 30 г. 1 раз на добу під час вживання їжі, попередньо розвести в 150 мл рідини (молока або води). Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання та побічні дії
не рекомендовано приймати дітям до 12 років, вагітним, жінкам-годувальницям та при індивідуальній чутливості до компонентів продукту. При застосуванні в рекомендованих дозах побічних дій не виявлено.
Особливості застосування
Не рекомендується застосовувати разом з іншими вітамінно-мінеральними комплексами.
Добавка дієтична. Не є лікарським засобом. Без ГМО. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування, та не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.
Форма випуску
банка 300 г
Умови зберігання
зберігати в оригінальній упаковці виробника, в сухому, недоступному для дітей місці при кімнатній температурі.
Термін придатності
36 місяців з дати виготовлення. Не слід використовувати після закінчення терміну придатності.
Дата виробництва або кінцева дата споживання «Вжити до»: дивись на упаковці.
З додатковою інформацією та іншими продуктами компанії можна ознайомитися на сайті: www.shivmed.com
Виробник
Lactonova® Nutripharm Pvt Ltd
(ISO 22000 CERTIFIED COMPANY)
81–3, IDA Mallapur,
Uppal (M), Hyderabad-500076,
Telangana, India.