Все аптеки Украины

Зест позитив (Zest positive) (361525) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Зест позитив (Zest positive)

Зест позитив інструкція із застосування

Характеристика

сприяє покращенню настрою.
Зест Позитив — це двошарові таблетки з роздільним вивільненням: «швидкий» (синій) шар, який містить екстракт грифонії, швидко розчиняється; «пролонгований» шар (білий), з L-триптофаном і вітамінами, забезпечує поступове вивільнення складових. Запатентована технологія MULTI-LAYER® компанії S.I.I.T S.r.l., що використовується у виробництві двошарових таблеток Зест Позитив, розроблена спеціально, щоб забезпечити максимальну біодоступність та покращену засвоюваність компонентів завдяки дії впродовж всієї доби.
Дія Зест Позитив зумовлена особливостями компонентів, що входять до його складу:
Сухий екстракт грифонії простолисної (Griffonia simplicifolia) є природним джерелом 5-гідрокситриптофану, що бере безпосередню участь у синтезі серотоніну — «гормону щастя». Серотонін відповідає за регуляцію настрою, попереджає розвиток депресії та тривожності, позитивно впливає на контроль емоцій та апетиту, підтримку здорового сну, когнітивної функції, нормальної роботи нервової системи та сексуальної активності.
L-триптофан — незамінна амінокислота, що використовується в організмі людини для біосинтезу серотоніну, мелатоніну та нікотинової кислоти (вітамін РР), для створення білків м’язів, антитіл імунної системи, нормалізує роботу нервової системи і травлення, підвищує опірність стресам, поліпшує сон. Як попередник серотоніну, триптофан має антидепресантну дію на організм. Сприяє усуненню гіперактивності та нав’язливих станів, тривожності, фіброміалгії і синдрому хронічної втоми. Як попередник мелатоніну, триптофан сприяє хорошому засинанню і нормальному сну.
Вітамін В6 сприяє нормальному синтезу цистеїну, обміну гомоцистеїну, білка та глікогену, а також енергетичному метаболізму, нормальному утворенню червоних кров’яних тілець. Сприяє нормальному функціонуванню нервової та імунної систем, зменшенню втомлюваності. Бере участь у регуляції гормональної активності.
Вітамін РР сприяє підтримці нормального енергетичного метаболізму, функціонуванню нервової системи, зменшенню втомлюваності.
L-триптофан та грифонія у складі Зест Позитив є джерелом 5-гідрокситриптофану — основи ендогенного синтезу серотоніну. Вітамін B6 покращує функцію ферментів, що трансформують 5-гідрокситриптофан у серотонін. Серотонін відповідає за регуляцію/стабілізацію настрою, тоді як вітамін РР пригнічує активацію альтернативних шляхів метаболізму L-триптофану.

Рекомендації з вживання

вживати дорослим як дієтичну добавку до раціону харчування, що є джерелом грифонії простолисної, L-триптофану, вітамінів PP та В6 для запобігання перепадам настрою та забезпечення стабільного емоціонального фону, зниження рівню тривожності, дратівливості та збудливості, підтримки концентрації уваги та здорового сну у разі нестачі серотоніну та/або мелатоніну, при потребі в підвищенні стресостійкості організму.
Вживати дорослим по 1–2 таблетці 1 раз на добу вранці після прийому їжі, запивати склянкою води.
Перед початком вживання та при одночасному вживанні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря. Термін споживання та необхідність повторного курсу визначає лікар індивідуально.
Застереження щодо вживання: не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів, вагітність та період годування грудьми.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °C у сухому і недоступному для дітей місці.