Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

РЕПАРОН ГЕРБАЛ (REPARON HERBAL) (361002) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
РЕПАРОН ГЕРБАЛ (REPARON HERBAL)
Форма випуску
Супозиторії ректальні
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник
Медичні вироби
Сертифікат
UA.TR.098.0236-19 від 18.03.2019

РЕПАРОН ГЕРБАЛ інструкція із застосування

Характеристика

Репарон Гербал, мазь ректальна, та Репарон Гербал, супозиторії ректальні, призначені для полегшення симптомів геморою та пов’язаних з ним ускладнень (таких як екзема, тріщини прямої кишки). Вони обволікають та захищають епідермальний (зовнішній) шар шкіри, захищають запалену, сверблячу шкіру і таким чином сприяють її регенерації. Медичний виріб Репарон Гербал зменшує сухість шкіри, сприяє загоєнню ран, знижує ризик утворення тріщин і пошкоджень, зумовлених дефекацією.

Рекомендації по використанню

завжди використовувати медичний виріб Репарон Гербал відповідно до інструкції для використання.
При використанні, яке відрізняється від описаного в інструкції, поліпшення стану може не настати або може виникнути подразнення.
Перед використанням медичного виробу Репарон Гербал слід вимити руки; переконатися, що упаковка не розкрита і медичний виріб не пошкоджений. Не використовувати, якщо упаковка пошкоджена.
Репарон Гербал, мазь ректальна. Рекомендована доза: 1 або 2 рази на добу наносити мазь на шкіру навколо анального отвору, якщо можливо — після дефекації та прийняття сидячої ванни, або вводити невелику кількість мазі (близько 1–2 см) за допомогою аплікатора. Переконатися, що аплікатор правильно накручений на тубу.
Після використання промити аплікатор теплою водою з милом і закрити тубу захисним ковпачком.
Аплікатором може користуватися тільки один пацієнт.
Репарон Гербал, супозиторії ректальні. Рекомендована доза: 1‒2 рази на добу вводити 1 супозиторій у пряму кишку, якщо можливо — після прийняття сидячої ванни.
Відірвати одну чарунку по лінії перфорації стрічки блістера. Обережно розкрити чарунку, відокремивши верхню частину від нижньої. Дістати супозиторій із чарунки.
Завжди мити руки після використання ректальної мазі/супозиторіїв ректальних.
Не допускати потрапляння медичного виробу Репарон Гербал в очі або на шкіру навколо очей, в рот або на слизові оболонки ротової порожнини. Якщо речовина медичного виробу потрапить на зазначені ділянки, слід стерти або змити її. Під час використання ректальної мазі/супозиторіїв ректальних рекомендується використання гігієнічних прокладок.
Тривалість використання ректальної мазі/супозиторіїв ректальних залежить від швидкості поліпшення стану. Можливе використання без перерви протягом 4 тиж.
Слід звернутися до лікаря, якщо вираженість симптомів захворювання не зменшується протягом 1‒2 тиж.
Використання будь-якого засобу для місцевого використання (особливо тривалий час) може викликати алергічні реакції, до симптомів яких належать відчуття печіння, свербежу, болючості, почервоніння. У разі розвитку таких симптомів використання цього медичного виробу необхідно припинити та звернутися до лікаря.
Якщо пацієнт помітить будь-які побічні ефекти, не зазначені в інструкції, необхідно повідомити про це лікаря.
Використання Репарон Гербал, мазь ректальна, та Репарон Гербал, супозиторії ректальні, не протипоказане в період вагітності та грудного вигодовування, але в цих випадках рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Дані про взаємодію Репарон Гербал, мазь ректальна, та Репарон Гербал, супозиторії ректальні, з лікарськими засобами відсутні, тому до початку використання медичного виробу Репарон Гербал одночасно з іншими препаратами для ректального застосування рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Одночасне використання ректальної мазі/супозиторіїв ректальних та презервативів може знизити ефективність контрацепції.
Репарон Гербал, мазь ректальна, та Репарон Гербал, супозиторії ректальні, не призначені для вагінального застосування.
Слід уникати потрапляння в очі. Не ковтати.

Протипоказання

не використовувати у разі алергії на ланолін або інші допоміжні речовини цього медичного виробу.
Не використовувати при гемороїдальній кровотечі.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °С в захищеному від світла та недоступному для дітей місці.