Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за слизовими оболонкамиЗасоби для інтимної гігієни, лубрикантиРЕВІТАКСА ГЕЛЬ ПРОФІЛАКТИЧНО-ГІГІЄНІЧНИЙ ЗАСІБ (REVITAX GEL PREVENTIVE-HYGIENIC MEANS)

РЕВІТАКСА ГЕЛЬ ПРОФІЛАКТИЧНО-ГІГІЄНІЧНИЙ ЗАСІБ (REVITAX GEL PREVENTIVE-HYGIENIC MEANS) (360799) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
РЕВІТАКСА ГЕЛЬ ПРОФІЛАКТИЧНО-ГІГІЄНІЧНИЙ ЗАСІБ (REVITAX GEL PREVENTIVE-HYGIENIC MEANS)
Ціна в місті Київ
від 294,97 до  429,52 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Ревітакса гель профілактично-гігієнічний засіб 25 г, №7
Кількість штук в упаковці
7 шт.
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"
Сертифікат
12.2-18-3/18754 від 16.08.2019

РЕВІТАКСА ГЕЛЬ ПРОФІЛАКТИЧНО-ГІГІЄНІЧНИЙ ЗАСІБ інструкція із застосування

Характеристика

гіалуронова кислота є природним фізіологічним структурним елементом організму людини. Гіалуронова кислота зв’язує воду і утворює в’язко-еластичну мембрану-матрикс на поверхні слизової оболонки піхви. Таким чином вона формує захисний матрикс на слизовій оболонці і допомагає відновити природне зволоження та може значно впливати на еластичність тканини і підтримувати природний процес загоєння.
Ревітакса гель призначений для усунення сухості піхви:
– жінкам у постменопаузальному періоді із встановленою вагінальною атрофією і відчуттям подразнення, свербежу та дискомфорту під час статевого контакту (диспареунія);
– жінкам у пременопаузальному періоді після недавнього хірургічного втручання у зоні геніталій, що створює передумови до диспареунії;
– жінкам із атрофією або дистрофією слизової оболонки піхви внаслідок дії іонізуючого опромінення, кріоабляції, xіміотерапії, кортикостероїдів, оральних контрацептивів або будь-яких інших медичних втручань.
Сприяє загоєнню ран після дітонародження, прискоренню одужання після хірургічних гінекологічних процедур на піхві, для зменшення проявів запалення і усунення дискомфорту при сухості слизової оболонки піхви, пов’язаної зі старінням або дефіцитом естрогенів при менопаузі і для полегшення статевого акту.

Рекомендації по використанню

Ревітакса гель призначений дорослим для місцевого вагінального нанесения за потребою.
Рекомендується наносити гель ввечері перед сном або відповідно до порад лікаря. Жінкам у постменопаузальному періоді із вагінальною атрофією і сухістю через низькі рівні ендогенних естрогенів рекомендоване систематичне використання гелю.
Жінкам у пременопаузальному періоді із недавніми хірургічними втручаннями в зоні статевих органів тривалість використання залежить від ходу загоєння.
В осіб, які отримують опромінення, гель слід використовувати паралельно із радіотерапією. Ревітакса гель слід використовувати тільки місцево всередині піхви та/або зовнішньо у зоні статевих органів.
Слід мити руки перед і після користування цим засобом.
При вагінальному нанесенні:
– спершу перед використанням зняти ковпачок;
– під’єднати аплікатор до туби, обертаючи його;
– обережно наповнити аплікатор необхідною кількістю гелю, встановивши дозу 2,5 мл. Від’єднати аплікатор від туби. Після кожного використання закривати тубу ковпачком;
– не залишати гель в аплікаторі понад 30 хв перед використанням (через 30 хв невикористаний гель разом із аплікатором слід викинути);
– лягти на спину, обережно ввести аплікатор глибоко у вагіну і до кінця натиснути на плунжер;
– винути обидві частини аплікатора.
– за необхідності видалити надлишок гелю із вульви за допомогою серветки;
– викинути аплікатор після використання.
При зовнішньому нанесенні: нанести на зону статевих органів ззовні невелику кількість засобу (що дорівнює вмісту аплікатора).
Ревітакса гель призначений виключно для місцевого використання всередині піхви або зовнішньо у зоні статевих органів.
Ревітакса гель зазвичай добре переноситься і, якщо лікар не порадив інше, його можна використовувати тривалий час.
Не використовувати під час менструацій.

Протипоказання

підвищена чутливість до будь-якого компоненту.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці у сухому, темному, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С. Використати протягом місяця після відкриття.