Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

СИНУС КАПС/СИНУС ХОТ (SINUS CAPS/SINUS HOT) (360380) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
СИНУС КАПС/СИНУС ХОТ (SINUS CAPS/SINUS HOT)
Ціна в місті Київ
від 217,00 до  627,40 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування СИНУС ХОТ порошок для орального розчину зі смаком суниці порошок саше, №20
Форма випуску
Порошок
Кількість штук в упаковці
20 шт.

СИНУС КАПС/СИНУС ХОТ інструкція із застосування

Характеристика

Синус Капс. Композиція функціонально пов’язаних біологічно-активних речовин рослинних екстрактів сприяє належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, у т.ч. порожнини носа та навколоносових пазух.
Синус Хот. Композиція функціонально пов’язаних біологічно-активних речовин рослинних екстрактів із вітаміном С та ментолом сприяє належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, у т.ч. порожнини носа та навколоносових пазух.
Складові продуктів Синус Капс/Синус Хот допомагають підтримувати оптимальний стан імунної системи під час поширення застудних захворювань.
• Екстракт вербени  за рахунок глікозидів, які входять до його складу, проявляє м’яку протизапальну дію, сприяє покращенню дренажу навколоносових пазух та підвищує фізіологічну опірність організму.
• Екстракт квіток бузини допомагає пом’якшити прояви застуди, підтримує нормальний функціональний стан слизової оболонки верхніх дихальних шляхів.
• Екстракт кореня імбиру зумовлює зігріваючу та загальнозміцнювальну дію.
• Екстракт квіток дивини (коров’яку) сприяє нормальному виробленню слизу у дихальних шляхах та належному функціонуванню навколоносових пазух. Вербаскозид дивини має протизапальні та антибактеріальні властивості.
• Екстракт пеларгонії (африканської герані) містить сполуки, що підтримують оптимальний стан імунної системи, підвищують опірність організму до шкідливих факторів навколишнього середовища (неякісне повітря, переохолодження, контакт із хворими на вірусні захворювання).
Для Синус Хот:
• Вітамін С сприяє правильному функціонуванню природної захисної системи організму;
• Ментол спричиняє благотворний вплив на горло, гортань і голосові зв’язки.

Рекомендації з вживання

Спосіб споживання та рекомендована кількість для щоденного споживання.
Синус Капс. Дітям від 6 років — 1 капсула на добу, дорослим та дітям старше 12 років по 1 капсулі 2 рази на добу під час вживання їжі.
Тривалість вживання: до 14 днів, в подальшому тривалість вживання узгоджувати з лікарем.
Синус Хот. Дорослим та дітям старше 12 років по 1 пакету-саше 1 раз на добу під час вживання їжі.
Додати вміст пакету-саше у 150 мл (ml) теплої води. Перемішати, випити після повного розчинення.
Тривалість споживання визначається лікарем індивідуально.
Застереження до споживання.
Синус Капс: не слід вживати при підвищеній чутливості до складових, вагітності та у період лактації, у дитячому віці до 6 років, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура у період загострення. З обережністю вживати при схильності до кровотечі, складові продукту зменшують в’язкість крові. Містить цукор, з обережністю використовувати у хворих на цукровий діабет. Люди похилого віку або особи з будь-якими захворюваннями перед вживанням цього продукту повинні радитися з лікарем. Цей продукт не замінює різноманітне, збалансоване харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не вживати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Перед застосуванням обов’язкова консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.
Синус Хот: не слід вживати при підвищеній чутливості до складових, вагітності та у період лактації, у дитячому віці до 12 років, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура у період загострення. З обережністю вживати при схильності до кровотечі, складові продукту зменшують в’язкість крові. Містить цукор, що необхідно враховувати хворим на цукровий діабет.
Люди похилого віку або особи з будь-якими захворюваннями перед вживанням цього продукту повинні радитися з лікарем. Цей продукт не замінює різноманітне, збалансоване харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не вживати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Перед застосуванням обов’язкова консультація лікаря.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

Синус Капс/Синус Хот: зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, у недоступному для дітей місці.