Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Тенорос (Tenoros) (357906) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Тенорос (Tenoros)

Тенорос інструкція із застосування

Характеристика

Тенорос — це дієтична добавка, до складу якої входять екстракт гречки звичайної (багатий на біофлавоноїди) та глюконат цинку (як джерело мінералу цинку), для підтримки нормального функціонування імунної системи та природного захисту судин носової порожнини в період сезонних застудних захворювань.
Цинк є одним із життєво необхідних елементів для людини, який відіграє значну роль у функціонуванні імунної системи. Цинкова недостатність частіше проявляється у дітей, ніж у дорослих. Найчастіше вона є наслідком гострих респіраторних захворювань, діареї, спостерігається при штучному вигодовуванні, неправильному харчуванні, запальних захворюваннях ШКТ. Ризик розвитку дефіциту цинку також відмічають у вегетаріанців, хворих на цукровий діабет, осіб, які зловживають алкоголем, а також у спортсменів.
Екстракт гречки звичайної є джерелом флавоноїдів, які мають антибактеріальну та протизапальну дію. Вони приймають участь у багатьох фізіологічних реакціях в організмі. Так, флавоноїд рутин (вітамін Р) має здатність зміцнювати та підвищувати еластичність стінок судин і зменшувати їхню ламкість.
Флавоноїди також допомагають нейтралізувати вільні радикали, перш ніж вони зашкодять клітинам людського організму.

Рекомендації з вживання

дієтична добавка Тенорос може бути рекомендована лікарем в якості дієтичної добавки до раціону харчування, як додаткове джерело біофлавоноїдів екстракту гречки звичайної (рутину та кверцетину) та мінералу (цинку) з метою створення оптимальних дієтологічних умов для підтримки нормального функціонування імунної системи та природного захисту судин носової порожнини в період сезонних застудних захворювань.
Спосіб вживання та рекомендована добова доза:
– дітям віком 4–6 років розсмоктувати першу пастилку протягом 30 хв, наступні 2 пастилки протягом доби (максимум 3 пастилки на добу);
– дітям віком 7–10 років розсмоктувати перші 1–2 пастилки протягом 30 хв, наступні 2–3 пастилки протягом доби (максимум 4 пастилки на добу);
– дорослим та дітям віком від 11 років розсмоктувати перші 2 пастилки протягом 30 хв, наступні 3 пастилки протягом доби (максимум 5 пастилок на добу).
Тенорос може бути рекомендований для вживання вагітним та дітям віком від 4 років.
Термін вживання — 3–4 дні.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтична добавка не може замінити повноцінного і збалансованого раціону харчування.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Сорбіт при надмірному споживанні може викликати послаблюючу дію.

Умови зберігання

зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.