Все аптеки Украины

Ортосифон тичинковий (Orthosyphon stamineus) (357332) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Ортосифон тичинковий (Orthosyphon stamineus)
Виробник
Кількість штук в упаковці
20 шт.
Коментарі (1)
Алексей Музыченко
06.08.2023 00:00

В справочнику «Компендіум» 2018 року по препарату Ортосифон тичинковий (Orthosyphon stamineus) була представлена наступна інформація

ХАРАКТЕРИСТИКА:

завдяки вмісту потужного протигрибкового компонента піроктон оламіну 1% пригнічує розмноження патогенних грибів, сприяє відшаруванню кірки та зникненню свербежу. Топікрем очищуючий гель PV/DS сприяє нормалізації мікрофлори шкіри та забезпечує її комфорт. Заспокоює шкіру та усуває подразнення. Топікрем очищуючий гель PV/DS створений на основі м’яких поверхнево-активних речовин (ПАР). Топікрем очищуючий гель PV/DS пройшов клінічне тестування під контролем дерматологів. Також Топікрем очищуючий гель PV/DS протестований під контролем гінекологів на пацієнтах з вагінальним кандидозом.
Топікрем очищуючий гель PV/DS має високий рівень безпеки, не дратує та не викликає сенсибілізації, не містить мила, барвників, парабенів та спирту.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ВИКОРИСТАННЮ:

Топікрем очищуючий гель PV/DS є засобом для гігієни шкіри тіла та голови, а також зовнішніх слизових оболонок інтимних зон, схильних до грибкових інфекцій (пелікулярні стани).
Топікрем очищуючий гель PV/DS нанести на вологу шкіру та волосся, спінити, залишити на 4–5 хв. Змити водою. Використовувати через день протягом 1 міс. З метою профілактики грибкових уражень слизових оболонок гель використовувати 2 рази на тиждень протягом 20 днів.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:

при температурі 6–25 °C. Термін придатності після відкриття флакона становить 12 міс.