Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

НОРМАГУТ ІНСТА (NORMAGUT INSTA) (350834) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
НОРМАГУТ ІНСТА (NORMAGUT INSTA)
Форма випуску
Порошок
Дозування
765 мг
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник

НОРМАГУТ ІНСТА інструкція із застосування

Характеристика

Нормагут Інста — це джерело пробіотичної культури Saccharomyces boulardii. Це непатогенні дріжджові гриби. Загальнодоступні дані літератури свідчать про такі властивості Saccharomyces boulardii: мають дуже високу життєздатність, стійкі до дії соляної кислоти у шлунку, жовчних кислот. Saccharomyces boulardii не проникають у системний кровотік і лімфатичні вузли. Saccharomyces boulardii швидко досягають високої концентрації у товстій кишці та пригнічують ріст патогенних та умовно-патогенних мікроорганізмів, грибів, Enterovirus, Rotavirus. Це сприяє усуненню симптомів діареї, зміцненню імунітету та створенню умов для відновлення власної корисної мікрофлори. Ці дріжджі є для людини транзиторною мікрофлорою та повністю виводяться з калом протягом 3–5 днів. Генетично зумовлена стійкість Saccharomyces boulardii до дії антибіотиків дозволяє застосовувати їх одночасно з антибіотиками для захисту нормальної кишкової мікрофлори.
Таким чином, Нормагут Інста може бути рекомендовано лікарем в ситуаціях, пов’язаних із підвищенням ризику кишкових розладів з метою створення оптимальних умов, що сприяють підтримці балансу мікрофлори кишечнику:
– внаслідок лікування антибіотиками;
– при переїзді, подорожах;
– при зміні раціону харчування.

Рекомендації з вживання

дорослим та дітям віком старше 6 років — 1 пакетик 1–2 рази на добу: розчинити вміст пакетика у склянці (200 мл) води кімнатної температури та випити. Термін споживання — до 4 тиж, в подальшому можливість і терміни споживання слід узгоджувати з лікарем. Не перевищувати рекомендованої добової дози.
Вагітним та жінкам у період годування грудьми вживати лише за призначенням лікаря. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яким хворобам, не повинен використовуватися як замінник збалансованого харчування.
Не є лікарським засобом.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів.

Умови зберігання

в сухому, захищеному від прямого сонячного проміння місці при температурі не вище 25 ˚С.