Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за тіломЗасоби для тілаРеКрем (ReCream) КРЕМ ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ПОПРІЛОСТІ (ReCream)

РеКрем (ReCream) КРЕМ ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ПОПРІЛОСТІ (ReCream) (350720) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
РеКрем (ReCream) КРЕМ ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ПОПРІЛОСТІ (ReCream)
Форма випуску
Крем
Вага
75 г
Виробник
Біокодекс Україна
Косметичні засоби
Сертифікат
12.2-18-3/14477 від 02.07.2019

РеКрем інструкція із застосування

Характеристика

РеКрем розроблений для догляду за шкірою при появі подразнень, попрілостей і почервоніння; заспокоює шкіру. З першого дня використання забезпечує надійний захист ніжної шкіри дитини від попрілостей, допомагає відновленню шкіри. РеКрем — це комплексний підхід у боротьбі з попрілостями: пантенол, цинк, ланолін, вазелін, гліцерин, мигдальна олія і вітамін Е забезпечують захисний бар’єр і зволоження; ромашка, алое вера, звіробій — живлення та відновлення шкіри.
РеКрем при щоденному використанні допомагає пом’якшити шкіру малюка і запобігти появі попрілостей, прискорити відновлення шкіри і загоєння ран, тріщин.
Сприяє підвищенню захисних властивостей шкіри і створює бар’єр від впливу зовнішніх факторів. Підсилює збереження природного балансу вологості шкіри.
РеКрем допомагає у догляді за молочними залозами у жінок в період грудного вигодовування (профілактика тріщин сосків, подразнення).
Підходить для догляду за шкірою обличчя і як основа під маску або макіяж.

Рекомендації по використанню

для зовнішнього щоденного застосування дорослим і дітям з перших днів життя. Легкими масажними рухами нанести невелику кількість крему і рівномірно розподілити на чисті й сухі ділянки шкіри, що потребують догляду.
За необхідності повторити процедуру протягом дня або при кожній зміні підгузника.
Не використовувати в разі алергії до будь-якого компонента РеКрему. При виникненні подразнення шкіри або будь-якої іншої алергічної реакції — негайно звернутися до лікаря. Уникати потрапляння крему в очі або рот. При використанні для догляду за сосками у жінок в період годування грудьми крем слід змити перед годуванням немовляти.
Термін використання ― 12 міс з моменту відкриття упаковки.

Умови зберігання

при температурі 15–25 °C у недоступному для дітей місці.