Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ТОНГІНАЛ® ЕКСПРЕС таблетки, №20 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
ТОНГІНАЛ® ЕКСПРЕС
Інструкція із застосування ТОНГІНАЛ® ЕКСПРЕС таблетки, №20

ТОНГІНАЛ ЕКСПРЕС інструкція із застосування

Характеристика

Тонгінал Експрес забезпечить енергією протягом дня. Таблетка Тонгінал Експрес тришарова та виконана за технологією 3-етапного поступового вивільнення.
Перший шар — швидке вивільнення натурального екстракту гуарани допоможе розпочати день із заряду енергії. Натуральний рослинний екстракт гуарани підвищує рівень енергії вранці. Протягом багатьох століть гуарану використовували в Амазонії (Південна Америка) як природний підсилювач енергії.
Другий шар з безперервним вивільненням вітамінів групи В у поєднанні із женьшенем і залізом підтримує енергію впродовж дня. Комплекс вітамінів групи В сприяє нормальному обміну речовин, що забезпечує належний рівень енергії, фізичної та розумової працездатності.
Третій шар — повільне вивільнення магнію допоможе уникнути втоми до завершення дня. Магній допомагає знизити відчуття втоми і сприяє розумовій активності.

Рекомендації з вживання

може бути рекомендована як додаткове джерело біологічно активних речовин — джерела енергії на весь день. Сприяє підвищенню розумової активності, зниженню відчуття втоми, збереженню енергії впродовж дня.
Перед використанням рекомендована консультація лікаря.
Спосіб вживання: при потребі додаткової енергії дорослим — по 1 таблетці 1 раз на добу вранці з невеликою кількістю води. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Протипоказання

індивідуальна непереносимість компонентів, АГ, період годування груддю. Не слід вживати вагітним та дітям.

Особливості застосування

з обережністю слід вживати особам похилого віку.
Не слід використовувати дієтичні добавки як заміну повноцінного раціону харчування.
Екстракт гуарани містить натуральний кофеїн (15 мг в 1 таблетці).
Не є лікарським засобом.

Передозування

при температурі не вище 25 °С.