Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Глюкометр Ван тач ультра плюс флекс (Glucometer One touch ultra plus flex) (341319) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
Глюкометр Ван тач ультра плюс флекс (Glucometer One touch ultra plus flex)
Ціна в місті Київ
Без рецепта
Інструкція із застосування СИСТЕМА КОНТРОЛЮ РІВНЯ ГЛЮКОЗИ У КРОВІ "ONE TOUCH ULTRA PLUS FLEX" , №1
Кількість штук в упаковці
1 шт.
Виробник
Lifescan Europe a Division of Cilag GmbH International

Глюкометр Ван тач ультра плюс флекс інструкція із застосування

Показання до застосування

OneTouch Ultra Plus Flex™ (ВанТач Ультра Плюс Флекс) — це глюкометр з новою технологією кольорових підказок. Кожен результат вимірювання рівня глюкози в крові відображається на екрані глюкометра разом зі стрілкою індикатора діапазонів. Стрілка вказує на кольорову шкалу і відразу видно — чи знаходиться отриманий результат в межах цільових значень, вище діапазону або нижче його. Якщо отриманий результат вимірювання знаходиться «в межах діапазону» — стрілка індикатора діапазонів вкаже на зелений колір, «нижче діапазону» — на синій колір, «вище діапазону» — на червоний колір.

Межі цільових діапазонів вже попередньо встановлені (згідно з Міжнародними стандартами). Однак Ви завжди можете змінити межі діапазонів індивідуально саме для Вас, відповідно до рекомендацій лікаря — визначте свій допустимий діапазон значень глюкози в крові і просто встановіть нові діапазони на глюкометрі. Тестуючись за допомогою глюкометра ОneTouch Ultra Plus Flex™, Ви отримуєте результати з високою точністю; це доведено Клінічними дослідженнями і повністю відповідає вимогам нового Міжнародного стандарту точності ISO 15197:2013.

Характеристики глюкометра OneTouch Ultra Plus Flex™

  • Метод аналізу — електрохімія. Вимірювальний діапазон: 1,1–33,3 ммоль/л.
  • Калібрування по плазмі крові.
  • Кодування відсутнє повністю.
  • Тест-смужка — OneTouch Ultra Plus®, захищена, капілярна — сама втягує кров всередину капіляра з бокової сторони смужки. Фермент тест-смужок — FAD-GDH (глюкозодегідрогеназа флавінаденіндинуклеотид залежна) — специфічний до глюкози, виключає вплив кисню при проведенні тесту. Поверхні електродів з паладію і золота забезпечують надійну провідність під час тестування.
  • Час тесту: 5 секунд.
  • Пам'ять — 500 результатів з датою і часом аналізу.
  • Крихітна крапля крові — всього 0,4 мкл, а значить потрібно мінімальна глибина проколу. Чим менше глибина, тим менше болю при тестуванні.
  • Рівень гематокриту — 20–60%.
  • Температура застосування 6 °С — 44 °С, відносна вологість 10% — 90%.
  • Точність*: 99,2%. Для рівнів глікемії менше 5,5 ммоль/л — 100%.
  • Джерело живлення — одна замінна літієва батарейка CR 2032 (3,0 V).

Глюкометр OneTouch Ultra Plus Flex™ (ВанТач Ультра Плюс Флекс) призначений для кількісного визначення глюкози (цукру) в зразку свіжої цільної капілярної крові взятої з кінчика пальця. Глюкометр призначений для самоконтролю та працює поза межами організму людини (розроблена для діагностики in vitro). Не передавайте Ваш глюкометр для користування іншим людям, навіть членам родини. Система контролю рівня глюкози в крові OneTouch Ultra Plus Flex™ (ВанТач Ультра Плюс Флекс) може використовуватися в домашніх умовах людьми, що хворіють на цукровий діабет, і медичними фахівцями для обстеження пацієнтів в умовах клініки — як засіб для моніторингу ефективності контролю діабету.

Обов'язково дотримуйтеся правил використання та умов зберігання системи.

Спосіб застосування

Як проводити аналіз за допомогою глюкометра:

Правила застосування глюкометра:

Тест проводиться при температурі від 6 °С до 44 °С і відносній вологості 10% — 90%. Переконайтеся, що глюкометр і тест-смужки мають однакову температуру. Якщо на глюкометрі з’явився конденсат (краплі води), перенесіть прилад в сухе місце і дочекайтеся поки конденсат повністю випарується.

Використовуйте для аналізу тільки свіжу цільну капілярну кров, отриману з кінчика пальця.

При першому відкритті флакона з тест-смужками запишіть дату утилізації (дата відкриття флакона плюс 6 місяців) на етикетці флакона. НЕ використовуйте тест-смужки з флакона, який був пошкоджений або залишався відкритим. НЕ використовуйте тест-смужки після дати закінчення терміну придатності (надрукованій на етикетці флакона) або дати утилізації в залежності від того, яка дата настане раніше.

Уникайте потрапляння бруду, їжі або рідини на тест-смужку. До тест-смужки можна торкатися в будь-якому місці чистими і сухими руками.

Цільові діапазони рівня глюкози — в глюкометрі використовується нижня і верхня межа діапазону, щоб показати Вам, коли результат тесту знаходиться в межах, нижче або вище обраного діапазону. Глюкометр поставляється з уже встановленими межами діапазонів, які можна змінити. Нижня межа діапазону встановлена ​​на 3,9 ммоль/л, а верхня — на 10,0 ммоль/л. Ознайомтеся з Посібником користувача глюкометра, щоб змінити встановлені межі діапазонів відповідно до рекомендацій Вашого лікаря.

Форма випуску

  • Глюкометр OneTouch Ultra Plus Flex™ (ВанТач Ультра Плюс Флекс) з батарейкою.
  • Тест-смужки OneTouch Ultra Plus® (ВанТач Ультра Плюс) 10 шт.
  • Ручка для проколювання.
  • Стерильні ланцети 10 шт.
  • Посібник користувача на українській мові.
  • Компактний захисний футляр.

Умови зберігання

ЗБЕРІГАЙТЕ глюкометр і флакон з тест-смужками в футлярі, в сухому прохолодному місці при температурі від 5 °C до 30 °C і відносній вологості до 65%, в місцях, недоступних для дітей. НЕ зберігайте в холодильнику, оберігайте від дії прямих сонячних променів і високої температури.

Виробник

Завод Flextronics Industrial (Shenzhen) Co., Ltd (Флекстронікс Індастріал (Шенжен) Ко., Лтд для LifeScan Europe, a division of Cilag GmbH International (Лайфcкан Юроп, підрозділ Силаг ГмбХ Інтернешенл), Цуг, Швейцарія.