РЕСВЕРАТРОЛ СИЛА ПЛЮС капсули 0,4 г №60
Капсули масою 0,4 г, пластиковий контейнер по 60 капсул в упаковці.
Екстракт ресвератролу та поліфенолів зі шкірки винограду в сухому вигляді (порошок).
Головна діюча речовина — ресвератрол. Ресвератрол — натуральна протимікробна речовина, що виділяється деякими рослинами в якості захисної реакції у відповідь на пошкодження та проникнення різних грибків та бактерій. Ця біологічно активна речовина міститься у великій кількості у винограді, здебільшого в шкірці. Найбільш багате джерело ресвератролу — червоне вино, бо ресвератрол можна дістати з винограду тільки за допомогою спиртової екстракції. Ресвератрол — найбільш потужний природній жиророзчинний антиоксидант, він перевершує за своєю активністю бета-каротин у 5 разів, вітамін С — у 20 разів, вітамін Е — у 50 разів. Ресвератрол володіє значною антиканцерогенною активністю та пригнічує процеси в клітинах, що ведуть до виникнення, розвитку та прогресування онкологічних захворювань. Вживання ресвератролу знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань та найчастіше атеросклерозу. Ця речовина здатна підвищувати еластичність кровоносних судин, знижувати кров'яний тиск та рівень холестерину в крові. Ресвератрол здатний регулювати жировий обмін, впливаючи безпосередньо на жирові клітини, таким чином дана речовина може допомогти попередити розвиток ожиріння чи може підходити для боротьби з ожирінням. Ресвератрол рекомендований для профілактики та лікування цукрового діабету. Він підвищує чуттєвість тканин до інсуліну та не дає глюкозі накопичуватися у крові. Ефективність ресвератролу посилюється при вживанні його одночасно з поліфенолами та антоціанами.
Корисні властивості «Ресвератрол Сила Плюс»:
— ефективний для профілактики та лікування захворювань серцево-судинної системи;
— здатний попереджувати онкологічні захворювання;
— ефективний для профілактики та лікування цукрового діабету;
— попереджує розвиток ожиріння;
— має протизапальну та антимікробну дію;
— поліпшує стан шкіри, зір та пам'ять;
— захищає клітини печінки від токсинів.