Часник чорний (Black garlic)
Часник чорний інструкція із застосування
для застосування препарату
Капсули Black Garlic Чорний Часник містять спеціальний екстракт чорного, ферментованого часнику, а також вітаміни групи В (В1 і В2).
Поєднання цих компонентів здійснюють наступний ефект для організму:
- сприяють нормальній серцевій функції;
- сприяють збереженню нормальних еритроцитів;
- сприяють нормальному метаболізму заліза;
- сприяють нормальній функції нервової системи;
- сприяють нормальній психічній функції;
- зменшують втому і стомлення;
- сприяють нормальному енергетичному обміну;
- сприяють підтримці нормальної слизової оболонки;
- сприяють збереженню нормальної шкіри;
- сприяють підтримці нормального зору;
- допомагають захистити клітини від окисного стресу.
Результати досліджень показують, що у часнику багато цілющих властивостей. Вживання часнику в сирому вигляді викликає у багатьох людей складності через гострий запах та подразнюючий вплив на шлунок і систему травлення, а також через виділення неприємного запаху через шкіру та дихання. В результаті переваги сирого часнику не можуть бути всіма повністю використані.
Чорний часник, який використовується для виробництва екстракту, являє собою особливий аргентинський часник, який піддається природному процесу ферментації фахівцями в Японії. Ферментація чорного часнику — це складний процес, який має багатовікову історію. Під час природного процесу ферментації (без генної інженерії), свіжий часник витримується (ферментується) в контрольованих умовах протягом тривалого періоду часу. Полісахариди і амінокислоти часнику, які утворюються в процесі ферментації меланоїдинів, мають колір від жовто-коричневого до майже чорного. Саме ці природні органічні сполуки відповідають за чорний колір. Завдяки ферментації часник набуває дуже м'якої консистенції.