Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Антигерпес бальзам для губ (Antiherpes lips balm) (333133) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Антигерпес бальзам для губ (Antiherpes lips balm)
Об'єм
4.5 мл
Виробник
Фармаком
Сертифікат
602-123-20-1/15244 від 18.05.2017

Антигерпес бальзам для губ інструкція із застосування

Показання до застосування

Бальзам для губ Антигерпес: Бальзам забезпечує профілактику герпесу, сприяє його усуненню завдяки противірусній дії ефірних олій чайного дерева та лаванди. Екстракти нагідок, софори, вітамін Е знімають запалення, пом’якшують губи, живлять, прискорюють загоєння ранок, висипів і тріщин.

Склад

Вазелінова олія, каприлово-каприкові тригліцериди, вазелін, екстракт нагідків, екстракт софори, токоферол ацетат (вітамін Е), ефірна олія чайного дерева, ефірна олія евкаліпта, ефірна олія лаванди.

Опис діючих речовин

Екстракт нагідків (календули) надає заспокійливу, протизапальну, антибактеріальну і антиоксидантну дію. Виявляє ранозагоювальну, пом’якшувальну, знеболюючу і захисну властивості. Використовується при різних інфекціях, оскільки має протигрибкову і навіть противірусну активність.

Екстракт софори, що входить до складу бальзаму, має високі регенеруючі та антиоксидантні властивості. Він допомагає колагену шкіри зберігати еластичність, сприяє зміцненню шкіри, регулює ліпідний баланс, забезпечує протизапальну і антибактеріальну дію.

Вітамін Е (токоферол) захищає ніжну шкіру губ від дії вільних радикалів і агресивного навколишнього середовища, відмінно зволожує.

Ефірна олія чайного дерева надає регенеруючу і відновлюючу дію на шкіру, усуваючи подразнення, набряклість, свербіж і почервоніння. Має виражену бактерицидну, протигрибкову, противірусну та імуностимулюючу дію.

Ефірна олія евкаліпта надає стимулюючу дію на імунітет, ефективна при застуді на губах. Має антисептичні й антибактеріальні властивості.

Ефірна олія лаванди підсушує герпетичні пухирці, загоює шкіру і слизові. Є потужним противірусним і антибактеріальним засобом.

Вазелінова олія має гарні загоюючі та зволожуючі властивості, захищає шкіру губ від холоду і морозу.

Вазелін захищає шкіру від пересихання, пом’якшує і зволожує шкірні покриви (підходить для сухої і грубої шкіри). Сприяє загоєнню потрісканих губ.

Спосіб застосування

Бальзам наносити тонким шаром на губи 4–5 разів на день. Підходить для щоденного використання.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів бальзаму.

Форма випуску

Ролик 4,5 мл

Термін придатності

24 місяці