Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Фіточай Грудний др.Лука (Fitotea Species pectoralis Dr.Luka) (330039) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Фіточай Грудний др.Лука (Fitotea Species pectoralis Dr.Luka)
Кількість штук в упаковці
20 шт.
Виробник
Фармаком

Фіточай Грудний др.Лука інструкція із застосування

Показання до застосування

Додаткове джерело комплексу біологічно активних речовин, сприяє загальному зміцненню організму під час сезонних респіраторних захворювань.

Склад

Алтея коріння — 0,6 г, мати-й-мачуха листя — 0,6 г, материнка трава — 0,3 г.

Опис діючих речовин

Алтея полегшує відходження мокроти, зменшує запалення дихальних шляхів і горла. Тому його використовують при бронхіті, запаленні легень, коклюші. Обволікаючі властивості алтеї сприяють зняттю почервоніння і подразнення всієї слизової глотки, що полегшує і знімає свербіж в горлі, який викликає судомний кашель. Корінь алтеї допомагає від кашлю і при бронхіальній астмі.

Мати-й-мачуха має протизапальні та відхаркувальні властивості. Стимулює регенерацію і нормалізує діяльність пошкоджених тканин. Розріджує мокротиння, сприяє її якнайшвидшому відходу, знімає запалення і очищає дихальні шляхи. Використовується для лікування гострих і хронічних захворювань дихальних шляхів. Ефективна при бронхіті, ГРВІ та ГРЗ, грипі, пневмонії, плевриті, бронхіальній астмі і т.д. Листя мати-й-мачухи позбавляють від кашлю, виводять мокроту, борються з вірусами.

Материнка виявляє спазмолітичні, гемостатичні, потогінні, відхаркувальні, болезаспокійливі та дезінфікуючі властивості.

Спосіб застосування

1–2 фільтр-пакети помістити в склянку або емальований посуд, залити окропом (200 мл), закрити і дати настоятися 15 хвилин. За смаком додають цукор або мед. Теплий чай приймати 2–3 рази на добу після вживання їжі: дорослим і дітям з 14 років — по 1 склянці. Дітям з 7 до 14 років — по ¼ склянки, дітям з 3 до 7 років — по 2 столові ложки.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, підвищена секреція травного тракту, вагітність, період лактації, діти до 3 років.

Форма випуску

Фільтр-пакети по 1,5 г № 20.

Термін придатності

24 місяці