Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за тіломЗасоби з догляду за шкірою нігЦедралекс® крем для легкості ніг (Cedralex® creme jambes legeres)

Цедралекс® крем для легкості ніг (Cedralex® creme jambes legeres) (324388) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Цедралекс<sup>&reg;</sup> крем для легкості ніг (Cedralex<sup>&reg;</sup> creme jambes legeres)
Ціна в місті Київ
від 187,54 до  308,99 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Цедралекс® крем для легкості ніг крем 150 мл, №1
Форма випуску
Крем
Об'єм
150 мл
Виробник
Серв'є
Сертифікат
12.2-18-3/9594 від 21.05.2021

Цедралекс крем для легкості ніг інструкція із застосування

Характеристика

Цедралекс, крем для легкості ніг із ніжною текстурою і приємним ароматом, пом’якшує і зволожує шкіру та завдяки своїй миттєвій охолоджувальній дії полегшує відчуття тяжкості/втоми в ногах. Не залишає липких слідів і плям. Цедралекс, крем для легкості ніг, можна використовувати за потребою протягом дня для відновлення комфорту і легкості в ногах.
Цедралекс, крем для легкості ніг, виготовляється із плодів корсиканського цитрона, ретельно відібраних на французькому острові, відомому під назвою «перлина Середземномор’я». З білих квіток цитрусового дерева з солодким ароматом розвиваються великі овальні плоди з товстою рельєфною шкіркою, збір врожаю яких проходить з вересня по листопад, до моменту їх повного дозрівання і поки плоди ще зберігають яскраво-зелене забарвлення.

Рекомендації по використанню

Цедралекс наносити висхідними легкими масажними рухами від щиколоток до середини стегон. Повторювати процедуру до 4 разів на добу для полегшення відчуття втоми/тяжкості в ногах.
Вимити руки після нанесення. Уникати контакту з очима. У разі потрапляння крему в очі ретельно промити їх теплою водою.

Умови зберігання

при кімнатній температурі. Термін придатності — 36 міс (після відкриття — 12 міс).