Хром (Hrom)
Джерело хрому. Сприяє покращенню обміну речовин, нормалізації вуглеводного обміну, поліпшенню діяльності підшлункової залози, підвищенню імунітету.
Молочна сироватка — 126,2 мг, цукор — 100,0 мг, крохмаль картопляний — 12,5 мг, кальцію стеарат — 7,5 мг, аеросил — 2,5 мг, хрому піколінат — 0,8 мг, КМЦ — 0,5 мг.
Хром підвищує чутливість до інсуліну і знижує рівень цукру в крові. Хром сприяє формуванню потрібної стереоформи інсуліну, завдяки чому цей гормон ефективніше сприяє проникненню глюкози в клітини, підсилює її перетворення в глікоген, стимулює ліполіз, знижує рівень холестерину і ЛПНЩ (ліпопротеїди низької щільності).
Хром впливає на стан тканин, клітин, внутрішньоклітинний обмін, проникність капілярів, діяльність серцевого м’яза, зміцнює нервову систему, підвищує захисні сили організму, важливий для ферментів і гормонального обміну. Дефіцит хрому в організмі призводить до порушення білкового обміну, що супроводжується розвитком різних астеновегетативних реакцій (нервозність, депресія, загальна слабкість, занепокоєння, безсоння, головні болі), значно підвищує ризик розвитку атеросклерозу, ІХС, цукрового діабету, сприяє збільшенню ваги. Хром допомагає подолати стрес, поліпшує травлення, знижує апетит, тягу до мучного, солодкого, сприяє зниженню ваги, покращує статуру, роблячи шкіру і м’язи еластичними і пружними.
Дієтична добавка нормалізує ліпідний і вуглеводний обміни, поповнює дефіцит хрому (життєво необхідний мікроелемент). Надає м’який, досить стабільний аноректичний (зниження почуття голоду) ефект, що зберігається протягом дня. Ефект обумовлений впливом хрому на інсулінозалежні механізми регуляції апетиту.
Дорослим приймати по 1–2 таблетки на добу під час вживання їжі. Термін споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.
Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації у жінок.
Таблетки по 250 мг № 50 і № 80
36 місяців