Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

КАНАДСЬКИЙ ЙОГУРТ РОЗЕЛЬ (CANADIAN YOGURT ROSELL) (321835) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
КАНАДСЬКИЙ ЙОГУРТ РОЗЕЛЬ (CANADIAN YOGURT ROSELL)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Астрафарм

КАНАДСЬКИЙ ЙОГУРТ РОЗЕЛЬ інструкція із застосування

Характеристика

Канадський Йогурт Розель розроблено Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером у галузі виробництва пробіотиків з 1934 р. Наразі Інститут Розель є дослідницьким центром міжнародної корпорації Lallemand Health Solutions (Канада-Франція), відомої у всьому світі науковими дослідженнями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60 країнах світу.
Канадський Йогурт Розель. Lactobacillus rhamnosus R0011 (також відомий як Rosell-11) був уперше виділений у 1976 р. Едуардом Брочу з Інституту Розель із молочної закваски. Цей штам широко використовується в якості пробіотика в багатьох продуктах.
Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділені болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще у 1905 р. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечнику та підвищенню імунітету.
Канадський Йогурт Розель виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії Канадського йогурту від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.
Канадський Йогурт Розель+D3. Lactobacillus casei — це тип бактерій, який природно міститься в організмі людини. Він виступає «добрим поліцейським» для організму. Ефекти цих бактерій у якості пробіотика спрямовані на позитивний вплив на здоров’я людини.
Bifidobacterium (біфідобактерії) — найбільш вивчений пробіотик у світі, дію якого підтверджено документально. Більшість клінічних досліджень і наукових публікацій свідчать про те, що пробіотичні бактерії Bifidobacterium animalis ssp. lactis — окремо або в поєднанні з пробіотичними бактеріями інших штамів — можуть сприяти роботі ШКТ та імунної системи.
Вітамін D3 — це природна форма вітаміну D, що утворюється у тварин і людей. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м’язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові. Вітамін D3також бере участь у функціонуванні імунної системи, що впливає на виробництво лімфокінів.
Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) вперше виділені С. Григоровим з йогурту у 1905 р. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечнику та підвищенню імунітету.
Канадський Йогурт Розель + D3 виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії Канадського йогурту від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.
Канадський Йогурт Розель ФОС. Дослідженнями встановлено, що Lactobacillus rhamnosus R0343 конкурентно витісняє з кишечнику патогенні мікроорганізми, пригнічує їх розмноження.
Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) вперше виділені С. Григоровим з йогурту у 1905 р. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечнику та підвищенню імунітету.
До складу Канадського Йогурту Розель ФОС, крім так потрібних для відновлення нормальної мікрофлори кишечнику пробіотиків Lactobacillus rhamnosus R0343, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, також входять фруктоолігосахариди (ФОС). Клінічні дослідження показали, що завдяки ФОС збільшується кількість корисних, «дружніх» бактерій у кишечнику та водночас зменшується популяція патогенних та умовно-патогенних бактерій. Канадський Йогурт Розель виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії Канадського йогурту від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.

Рекомендації з вживання

Канадський Йогурт Розель.
Дієтична добавка до раціону харчування з метою профілактики дисбіозів, зокрема спричинених антибіотиками, сприяє відновленню нормальної мікрофлори кишечнику, поліпшенню травлення та засвоєння їжі, зниженню ризику проявів алергії. Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендовано вживати: дітям віком від 3 років і старше вживати по 1 капсулі на добу. Дітям віком від 12 років та дорослим — по 2 капсули на добу. Капсулу запивають невеликою кількістю води під час прийому їжі. Для дітей капсулу можна відкрити і змішати її вміст з прохолодною водою або прохолодною їжею. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
Не є лікарським засобом
Канадський Йогурт Розель+D3. Дієтична добавка до раціону харчування за рекомендацією лікаря — додаткове джерело біологічно активних речовин, отриманих з життєздатних культур — пробіотиків та джерело вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету, нормалізації функціонування ШКТ, підтримці балансу мікрофлори кишечнику. Допомагає відновленню і стабілізації мікрофлори кишечнику під час лікування антибіотиками та підвищує засвоєння кальцію з їжею для підтримки стану опорно-рухового апарату.
Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендовано вживати: дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби, дорослим — по 1 капсулі на добу. Капсули споживають під час прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.
Перед вживанням потребує консультації з лікарем.
Не є лікарським засобом
Канадський Йогурт Розель ФОС. Дієтична добавка до раціону харчування з метою профілактики дисбіозів, зокрема спричинених антибіотиками, сприяє відновленню нормальної мікрофлори кишечнику, поліпшенню травлення та засвоєння їжі, зниженню ризику проявів алергії. Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Рекомендовано вживати: дітям віком від 3 років і старше вживати по 1 капсулі на добу. Дітям віком від 12 років та дорослим — по 2 капсули на добу. Капсулу вживають з невеликою кількістю води під час прийому їжі. Для дітей капсулу можна відкрити і змішати її вміст з прохолодною водою або прохолодною їжею. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Канадський Йогурт Розель, Канадський Йогурт Розель ФОС — підвищена чутливість до компонентів.
Канадський Йогурт Розель+D3 — діти віком до 7 років, підвищена чутливість до компонентів.

Особливості застосування

йогурт можна вживати під час вагітності та годуванні груддю після консультації з лікарем.

Умови зберігання

зберігати в холодильнику за температури 2–8 °С, в недоступному для дітей місці. Не вживати після закінчення строку придатності.
Строк придатності: 2 роки від дати виробництва.