Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Према® для дітей (Preema® kids) (321252) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Према<sup>&reg;</sup> для дітей (Preema<sup>&reg;</sup> kids)
Форма випуску
Порошок
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник
Дельта Медікел

Према для дітей інструкція із застосування

Характеристика

Према для дітей ДУО — це сучасний пробіотик, який містить два найбільш вивчених штами живих пробіотичних молочнокислих бактерій — Lactobacillus rhamnosus GG та Bifidobacterium breve BR03. Завдяки високому ступеню безпеки використання живих бактерій з перших днів життя дитини дозволяє забезпечити здорову колонізацію кишечнику, адекватний розвиток і становлення імунітету.
У виробництві Преми для дітей Дуо використовується унікальна технологія мікроенкапсулювання, що дозволяє зберегти життєздатність бактерій при зберіганні (без холодильника) і транспортуванні, а також при проходженні шлункового бар’єра, при цьому клітини пробіотичних бактерій покриваються тонкою мукополісахаридною плівкою. Така мікрокапсула надійно захищає клітинну мембрану від низького рівня pH шлункового соку, жовчних кислот і травних ферментів, а саму клітину корисної бактерії — від передчасної загибелі. Домінування біфідобактерій у кишковій мікрофлорі немовляти є ключовим фактором дозрівання імунної системи і розвитку структурно-функціональних одиниць кишечнику.
Lactobacillus rhamnosus GG та Bifidobacterium breve BR03 сприяють розщепленню вуглеводів з утворенням молочної та оцтової кислоти. Створюване таким чином кисле середовище сприятливо впливає на розвиток біфідобактерій, складових 85–95% мікрофлори кишечнику дитини, захищає організм, створюючи несприятливі умови для розмноження патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, сприяє розщепленню грубої клітковини.
Симбіоз лакто- та біфідобактерій сприяє взаємній компенсації метаболізму і стимуляції росту один одного.
Живі пробіотичні бактерії Lactobacillus rhamnosus GG та Bifidobacterium breve BR03, що входять до складу Преми для дітей ДУО:

  • мають високу активність проти широкого спектра патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів;
  • пригнічують розвиток ентеротоксичних грамнегативних анаеробів і ентеропатогенних вірусів, перешкоджають їх адгезії до слизової оболонки кишечнику;
  • створюють сприятливі умови для розвитку і підтримки корисної мікрофлори кишечнику, сприяють нормалізації мікробіоценозу шлунково-кишкового тракту;
  • сприяють усуненню кольок, здуття живота (газоутворення), закрепів;
  • запобігають дисбіозу й антибіотикасоційованій діареї під час і після застосування антибіотиків

;

  • підвищують неспецифічну резистентність організму, виявляють імуномодулювальні властивості

;

  • знижують вироблення цитокінів, пов’язаних з алергічними запаленнями

;

  • запобігають розвитку харчової алергії

;

  • сприяють зменшенню вираженості симптомів дерматиту (в тому числі атопічного), екземи

;

  • синтезують амінокислоти, пантотенову кислоту, вітаміни К і групи В

;

  • сприяють всмоктуванню заліза, кальцію, вітаміну D

.
Према для дітей. Lactobacillus rhamnosus GG сприяє розщепленню вуглеводів з утворенням молочної кислоти. Створене ними кисле середовище позитивно впливає на розвиток біфідобактерій — як складових (89–95)% мікрофлори кишечнику організму дитини. Лакто- та біфідобактерії проявляють симбіоз, компенсуючи метаболізм один одного, і стимулюють взаємне зростання.
Lactobacillus rhamnosus GG проявляють високу антагоністичну активність щодо широкого спектра патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, пригнічують розвиток ентеротоксичних грамнегативних анаеробів і ентеропатогенних вірусів, перешкоджають їх адгезії до слизової оболонки кишечнику; створюють сприятливі умови для розвитку корисної мікрофлори кишечнику, підтримують і регулюють діяльність мікрофлори і сприяють нормалізації мікробіоценозу ШКТ; підвищують неспецифічну резистентність організму, виявляють імуномодулювальні властивості: підсилюють специфічну IgA-відповідь і знижують продукцію цитокінів, пов’язаних з алергічним запаленням; синтезують амінокислоти, пантотенову кислоту, вітаміни К і групи В, сприяють всмоктуванню заліза, кальцію, вітаміну D.
Према саше — симбіотик (пробіотик + пребіотик) — це спеціальний комплекс, що містить життєздатні молочнокислі лактобактерії Lactobacillus rhamnosus GG та харчові пребіотичні волокна (фруктоолігосахариди). Према сприяє нормалізації мікрофлори кишечнику, усуненню і профілактиці дисбактеріозу та закрепів у дорослих та дітей.
Lactobacillus rhamnosus GG є активними лактобактеріями, які пригнічують ріст гнилісної та бродильної мікрофлори у кишечнику, що сприяє зменшенню здуття живота, припиненню діареї та закрепів, покращенню самопочуття при синдромі подразненого кишечнику (проявляється переважно закрепами, здуттям, коліками), знижують ризик побічної дії антибіотиків (діарея, здуття та біль, які можуть супроводжувати їх застосування), чинять профілактичну дію щодо розвитку харчової алергії.
Фруктоолігосахариди — це харчові волокна, які потрапляють у травний тракт в незміненому вигляді, не розщеплюючись і не всмоктуючись у кров, де стають поживним середовищем для корисних бактерій, тобто відновлюють ріст власної, індивідуальної мікрофлори кишечнику та сприяють нормалізації його стану протягом тривалого часу. Також фруктоолігосахариди підвищують вологість і розм’якшують калові маси, що полегшує процеси травлення та випорожнення.

Рекомендації з вживання

Према для дітей ДУО рекомендується як харчова добавка до раціону харчування дітей від народження і старше, а також для дорослих як додаткове джерело життєздатних бактерій Bifidobacterium breve BR03 і життєздатних молочнокислих бактерій Lactobacillus rhamnosus GG з метою нормалізації мікрофлори кишечнику, поліпшення його функціонального стану, поліпшення травлення, запобігання дисбіозу і антибіотикасоційованої діареї, запобігання харчовій алергії.
Спосіб вживання і дози. Перед використанням необхідно добре збовтати! Вживати за рекомендацією лікаря дітям від народження і старше, дорослим — по 5 крапель на добу незалежно від прийому їжі, розчиняючи в теплій воді, дитячій суміші або молоці, також можна додавати до продуктів дитячого харчування.
Не додавати до гарячого. Не змінює смак напоїв та їжі. Неприпустимо використовувати воду з колодязів і каптажних джерел. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Курс вживання — 1 міс. Подальше вживання узгоджується з лікарем.
Према для дітей за рекомендацією лікаря використовується як харчова добавка до раціону харчування дітей з моменту народження і старше та дорослих як додаткове джерело життєздатних молочнокислих бактерій Lactobacillus rhamnosus GG з метою нормалізації мікрофлори кишечнику і поліпшення його функціонального стану, поліпшення травлення і загальної опірності організму, запобігання дисбіозу і антибіотикасоційованої діареї під час і після застосування антибіотиків, харчової алергії.
Спосіб вживання і рекомендована добова доза. Перед вживанням добре збовтати! Вживати за рекомендацією лікаря дітям з народження і старше та дорослим по 10 крапель на добу незалежно від прийому їжі, розчиняючи в грудному молоці або теплій питній воді.
Також можна додавати в продукти дитячого харчування.
Не додавати до гарячого! Не змінює смак напоїв та їжі. Неприпустиме використання води з колодязів і каптажних джерел.
Курс вживання — 1 міс або за рекомендацією лікаря. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Према саше. Нормалізація мікрофлори кишечнику і його функціонального стану: дисбактеріоз, коліки, закреп, діарея; синдром подразненого кишечнику (проявляється переважно закрепами, здуттям, коліками); профілактика побічної дії при прийомі антибіотиків (діарея, біль, здуття); профілактика харчової алергії.
Вживання Према саше при закрепах — оптимальний вибір для вагітних. Крім вирішення проблеми із закрепами, Према саше сприяє усуненню дисбіозу, який часто виникає у вагітних, та запобігає його появі. Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.
Якщо лікар не призначив інакше, дотримуйтеся таких рекомендацій.
Спосіб вживання і рекомендована добова доза
Дітям від народження і до 12 років: по 1 саше 1 раз на добу, розчиняючи вміст саше в 50 мл грудного молока, молочної суміші або кип’яченої води кімнатної температури.
Дітям віком >12 років і дорослим: по 1–2 саше під час прийому їжі 1 раз на добу, розчиняючи вміст саше в 100 мл води кімнатної температури.
Не додавати до гарячого.
Термін вживання. Рекомендований курс вживання — 1 міс. Можливість повторних курсів необхідно погоджувати з лікарем.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Особливості застосування

для найвищої ефективності інтервал між вживанням Према для дітей ДУО/Према для дітей/Према саше і прийомом антибіотиків повинен становити 3 год.
Можливе вживання Према саше вагітними та жінками, які годують грудьми.

Умови зберігання

Према для дітей ДУО: зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25 °C в сухому, захищеному від світла місці. Після відкриття пляшки зберігати при температурі не вище 25 °C не більше 1 міс. Під час зберігання допускається наявність осаду, однак це не впливає на активність продукту.
Према для дітей: зберігати в упаковці виробника при температурі не вище 25 °C в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці. Після відкриття пляшки зберігати при температурі не вище 25 °C не більше 1 міс. Під час зберігання допускається наявність осаду, однак це не впливає на активність продукту.
Према саше: зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі не вище 25 °C в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.