Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Флоріум® (Florium) (321203) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Флоріум<sup>&reg;</sup> (Florium)

Флоріум інструкція із застосування

Характеристика

здорова мікробіота піхви представлена лактобактеріями і складає основу біоценозу статевих органів жінки. Найбільш поширені з них Lactobacillus crispatus, Lactobacillus jensenii та Lactobacillus iners, тоді як Lactobacillus rhamnosus ідентифікується в прямій кишці.
Лактобактерії піхви утворюють захисний бар’єр по відношенню до потенційних патогенів. Завдяки продукції перекису водню вони забезпечують підтримку кислого середовища в піхві, що перешкоджає розмноженню патогенної та умовно–патогенної мікрофлори, а також сприяють посиленню місцевого та системного імунітету.
Наявність лактобацил в достатній кількості є необхідною умовою для забезпечення колонізаційної стійкості мікробіоти піхви в будь-який період життя. Існують фактори, що можуть негативно впливати на стан мікрофлори піхви: стреси, зміна клімату, паління, алкогольні напої, прийом антибіотиків та гормонів, вагітність.
Порушення мікрофлори піхви може призвести до розвитку бактеріальної та грибкової інфекції статевих органів.

Рекомендації з вживання

Флоріум може бути рекомендований як дієтична добавка до раціону харчування, що є додатковим джерелом життєздатних молочнокислих бактерій з пробіотичними властивостями, які сприяють нормалізації вагінальної та кишечної флори та відновленню вагінальної флори на тлі прийому антибактеріальних або інших засобів.
Спосіб вживання: жінкам дітородного віку по 1 капсулі, запиваючи склянкою води або іншого напою, 2 рази на добу (зранку та ввечері) за 30 хвилин до їжі.
Термін вживання: 1–2 тижні. За необхідності курс можна повторити.
Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.
Застереження: не використовуйте продукт після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Не передбачено запивати дуже холодною або дуже гарячою водою.
Попередження: не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів, діти.

Умови зберігання

зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температури не вище 25 °С. Не заморожувати!
Зберігати у недоступному для дітей місці.