Закваска Наріне (Ferment Narine)
Закваска Наріне інструкція із застосування
Склад
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis (2 штами)
Опис
«Наріне VIVO» — це закваска для домашнього приготування продукту, який відомий під назвою Наріне або ацидофільне молоко. Це густий кисломолочний продукт, за смаком і консистенції дуже схожий на йогурт.
Основу закваски становить особливий, клінічно досліджений штам ацидофільної палички Lactobacillus acidophilus NCFM® у високій концентрації. Ці бактерії відрізняються високою стійкістю до дії шлункового соку і здатністю доходити в кишечник неушкодженими. Вони дуже добре приживаються в кишечнику, де і виконують свої основні функції.
Крім ацидофільної палички, до складу закваски Наріне також входять і інші пробіотичні бактерії, такі як:
- Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus — болгарська паличка;
- Bifidobacterium lactis — біфідобактерії;
- Streptococcus thermophilus — термофільний стрептокок.
Наявність в складі не тільки ацидофільної палички, а й інших пробіотичних бактерій, робить цю закваску ще більш корисною для організму.
Кисломолочний продукт на заквасці «Наріне VIVO» підходить для вживання дорослим та дітям і сприяє:
- Відновленню мікрофлори кишечника;
- Підтримці і захисту кишечника під час прийому антибіотиків;
- Пригніченню хвороботворних бактерій, грибків і вірусів;
- Зміцненню імунітету і зниженню ризику виникнення простудних захворювань;
- Детоксикації організму і виведенню токсинів.
Наріне особливо рекомендований під час прийому антибіотиків та інших ліків. При інфекційних захворюваннях, запальних процесах і харчових отруєннях. Його можуть приймати як дорослі, так і діти з метою профілактики і щоденного харчування. «Наріне VIVO» відмінно підходить для приготування кисломолочного продукту, але також може використовуватися без сквашування.
Рекомендації по вживанню
ВЖИВАННЯ БЕЗ СКВАШУВАННЯ
Додайте закваску в кип'ячену воду кімнатної температури і перемішайте. Приймайте по 1 пакетику 1–2 рази на день безпосередньо після їжі протягом 1–3 тижнів. Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з вживанням домашніх кисломолочних продуктів.
ПРИГОТУВАННЯ
Приготувати Наріне дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10–15 хвилин. У тепле молоко (40 °С — трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8–10 годин у теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий! Ще швидше і зручніше готувати Наріне в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».
Умови зберігання
Строк придатності та умови зберігання: за температури від +2°С до +8 °С в герметично закритому пакетику 12 місяців з дати виготовлення. Кінцева дата споживання «Вжити до» та номер партії вказано на верхній частині упаковки. На пакетиках вказано кінцеву дату споживання. Суха закваска у відкритому пакетику зберіганню не підлягає.