Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Фіточай Для зниження ваги (Fitotea For weight loss) (320366) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Фіточай Для зниження ваги (Fitotea For weight loss)

Фіточай Для зниження ваги інструкція із застосування

Показання до застосування

Дієтична добавка для осіб, що контролюють масу тіла. Сприяє нормалізації обміну речовин, виведенню токсичних речовин з організму, зниженню апетиту. Має м’які проносні властивості.

Склад

Сена листя — 0,3 г, кукурудзяні приймочки — 0,3 г, спориш трава — 0,15 г, хвощ трава — 0,15 г, ананас натуральний сушений — 0,15 г, крушина кора — 0,15 г, кропива листя — 0,1125 г, кропива трава — 0,1125 г, плоди та листя суниці — 0,06 г, ароматизатор ідентичний натуральному «Ананас» — 0,015 г.

Опис діючих речовин

Сена має послаблюючу дію, яка проявляється через 6–10 годин після прийому, проявляє помірну жовчогінну дію.

Кукурудзяні приймочки знижують апетит, при цьому дещо заспокоюють нервову систему, стимулюють травну систему і обмін речовин. Прискорюють вуглеводний обмін, дають організму вітаміни і мікроелементи.

Спориш перешкоджає утворенню і сприяє виведенню сечових каменів при сечокам’яній хворобі, підвищує діурез, виводить із сечею надлишок іонів натрію і хлору, збільшує фільтрацію в ниркових клубочках і зменшує зворотню резорбцію в ниркових канальцях, зменшує проникність стінок кровоносних судин. Знижує артеріальний тиск, має протизапальну і антитоксичну дію.

Хвощ застосовується як сечогінний, кровоспинний, протизапальний, протимікробний і гіпотензивний засіб.

Ананас має виражені протизапальні, жироспалюючі та протинабрякові властивості. Бромелайн, що входить до складу ананаса, нормалізує розщеплення і засвоєння білків, що в свою чергу веде до поліпшення процесів травлення, прискорення обмінних процесів. Цей фермент активний як в шлунку, так і в кишечнику, позбавляючи від закрепів і метеоризму. Високий відсоток солей калію в складі фрукта сприяє виведенню з тканин зайвої рідини, чим позбавляє від набряків при порушеннях функціональності нирок, а також сприяє позбавленню від зайвої ваги.

Крушина підсилює перистальтику товстої кишки, не подразнюючи слизову оболонку і не впливаючи на тонкий кишечник. Використовується при тривалих закрепах, обтяжених слабким розвитком черевної мускулатури і сидячим способом життя. Застосовується при спастичних колітах і захворюваннях печінки. Властивість кори крушини розм’якшувати і розріджувати калові маси допомагає при геморої та інших захворюваннях, пов’язаних з болючим, травмуючим випорожненням. У складі зборів крушина виступає стимулятором травлення.

Кропива має судинозвужувальну, жовчогінну, сечогінну та протизапальну властивості, підвищує процеси регенерації слизових оболонок шлунково-кишкового тракту.

Суниця має жовчогінну та сечогінну дію. Покращує обмін речовин, сприяє виведенню солей з організму, є джерелом вітамінів, мікро- і макроелементів.

Спосіб застосування

1–2 фільтр-пакети залити склянкою окропу, настояти протягом 10–15 хвилин. Дорослим пити як чай тричі на день перед вживанням їжі. Можна додати мед для поліпшення смакових якостей чаю. Курс прийому — протягом 3 тижнів, при необхідності курс повторити після 2-тижневої перерви.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації, діти до 12 років.

Форма випуску

Фільтр-пакети по 1,5 г № 20

Термін придатності

24 місяці