Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за тіломЗасоби для тілаТОПІКРЕМ АД ПОМ'ЯКШУВАЛЬНИЙ БАЛЬЗАМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА (TOPICREM AD EMOLLIENT BALM)

ТОПІКРЕМ АД ПОМ'ЯКШУВАЛЬНИЙ БАЛЬЗАМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА (TOPICREM AD EMOLLIENT BALM) (311597) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ТОПІКРЕМ АД ПОМ'ЯКШУВАЛЬНИЙ БАЛЬЗАМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА (TOPICREM AD EMOLLIENT BALM)
Об'єм
200 мл
Виробник
Lab. NIGY
Косметичні засоби

ТОПІКРЕМ АД ПОМ'ЯКШУВАЛЬНИЙ БАЛЬЗАМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА інструкція із застосування

Характеристика

Топікрем АД пом’якшувальний бальзам для обличчя та тіла спеціально розроблений для дуже сухої та атопічної шкіри, в тому числі для шкіри немовлят. Глибокий зволожувальний ефект Топікрем АД пом’якшувального бальзаму триває протягом 24 год. Відновлює гідроліпідну мантію шкіри, забезпечує захист та заспокоює завдяки вмісту гліцерину, алантоїну, лляної олії, масла ши та бджолиного воску. Топікрем АД пом’якшувальний бальзам для обличчя та тіла усуває відчуття стягнутості та дискомфорту, зменшує свербіж. Зміцнює природний бар’єр шкіри, не містить ароматизаторів, парабенів та барвників. Має високий рівень безпеки. Топікрем АД пом’якшувальний бальзам для обличчя та тіла пройшов тестування на чутливій та атопічний шкірі під контролем дерматологів та педіатрів. Гіпоалергенний.

Рекомендації по використанню

Топікрем АД пом’якшувальний бальзам для обличчя та тіла рекомендується використовувати для дуже сухої та атопічної шкіри. Бальзам використовують у немовлят, дітей та дорослих.
Топікрем АД пом’якшувальний бальзам для обличчя та тіла наносити на шкіру обличчя та/або тіла 1–2 рази на добу.

Умови зберігання

при температурі 6–25 °C. Термін придатності після відкриття флакону становить 6 міс.