Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Фитованна детская (311044) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
Фитованна детская
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник
Фармаком
Косметичні засоби
Сертифікат
602-123-20-1/2386 від 10.02.2017

Фитованна детская інструкція із застосування

Показання до застосування

Фітованна для дітей «Заспокійлива»: Рекомендовано як засіб для догляду за шкірою малюка. Надає заспокійливу, протизапальну, протиалергічну, антисептичну та загальнозміцнюючу дію. Ванни з настоєм усувають патогенну мікрофлору, відновлюють нормальне функціонування шкірного покриву при різних відхиленнях від норми.

Склад

Фітованна для дітей «Заспокійлива»: Вівсяні висівки, трава череди, трава собачої кропиви, листя меліси, трава чебрецю, листя шавлії, коріння валеріани, шишки хмелю.

Опис діючих речовин

Вівсяні висівки використовуються при проблемній шкірі, особливо шкірній алергії. Допомагає при екземі, корості, нейродерміті. Це ще й гарний розслаблюючий засіб, відмінний спосіб догляду за шкірою, знімає втому і робить шкіру гладенькою.

Череда використовується при різних діатезах, що супроводжуються уртикарним висипом, при скрофульозі, нейродермитах і при себорейний ураженнях шкіри голови. Зовнішньо настій рослини використовують для приготування фітованни. При цьому череда підсушує шкіру і сприяє більш швидкому загоєнню уражених ділянок.

Собача кропива має виражені седативні (заспокійливі) властивості, також надає спазмолітичну і протисудомну дію.

Меліса надає заспокійливий, спазмолітичний вплив, виявляє легку снодійну дію. Застосовується як ефективний седативний засіб. Її призначають при порушеннях сну.

Чебрець використовується при різних шкірних захворюваннях: при кропив’янці, ранах, які довго не загоюються, трофічних виразках. Купають дітей при підвищеній збудливості, тривожності і діатезі.

Шавлію застосовують для лікування гнійних виразок і ран, при легких опіках і обмороженнях, лікуванні істинної, мікробної, себорейної, професійної екземи, інтертригінозній еритродермії. Також допомагає від прищів, вугрів, гнійничкових захворювань шкіри, лікує себорейні дерматити. Знімає запалення і грибкові ураження шкіри і волосся.

Валеріану застосовують при хронічних функціональних розладах роботи центральної нервової системи; при нервовому збудженні, неврозах серцево-судинної системи, істерії, гострих порушеннях на тлі психічної травми, при безсонні.

Хміль використовують при безсонні, підвищеній нервовій збудливості, істерії.

Спосіб застосування

Вміст пакету залити 0,5 л окропу, закрити кришкою, настояти протягом 15 хвилин і процідити. Отриманий настій додати в ванну для купання.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість.

Форма випуску

Фільтр-пакети по 10 г № 10

Термін придатності

24 місяці