Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиДитяча косметикаТальк рідкий з d-пантенолом baby (Baby liquid talk with d-pantenol)

Тальк рідкий з d-пантенолом baby (Baby liquid talk with d-pantenol) (309227) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Тальк рідкий з d-пантенолом baby (Baby liquid talk with d-pantenol)
Ціна в місті Київ
від 54,51 до  68,76 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування BABY РІДКИЙ ТАЛЬК З d-ПАНТЕНОЛОМ 150 мл
Об'єм
150 мл
Виробник
Фармаком
Косметичні засоби

Тальк рідкий з d-пантенолом baby інструкція із застосування

Показання до застосування

Тальк рідкий Baby з D-пантенолом: Рекомендований для щоденного догляду за ділянками шкіри в області підгузка. D-пантенол і мигдалева олія мають зволожуючі та живильні властивості, екстракт ромашки, що входить до складу рецептури, має антисептичну, підсушуючу, протизапальну дію, знімає подразнення і запалення, надає ранозагоювальний і протиалергічний ефект. При нанесенні на шкіру утворює тонкий захисний шар, надає адсорбуючий ефект і запобігає виникненню подразнень і попрілостей на шкірі малюка.

Склад

Тальк, гліцерин, мигдалева олія, D-пантенол, екстракт ромашки, допоміжні компоненти, запашка.

Опис діючих речовин

Пантенол забезпечує тривале зволоження, покращує зовнішній вигляд і стан пошкодженого волосся, а також зменшує запалення. Відмінно заспокоює шкіру, зволожує її, знімає свербіж, розгладжує зморшки, захищає шкіру від несприятливих факторів.

Гліцерин регулює водно-ліпідний баланс, тим самим зволожуючи шкіру і утримуючи вологу в ній. Це особливо корисно взимку і навесні, коли шкіра тьмяніє і сохне від постійного впливу на неї вітру і холоду.

Мигдалева олія прекрасно пом’якшує шкіру і робить її дуже ніжною. Її можна використовувати при догляді за шкірою будь-якого типу, добре регулює водний і ліпідний баланс шкіри, усуває шкірні запальні процеси, сповільнює старіння клітин і активізує процес їх регенерації. Особливо корисна при лущенні та подразненні шкіри.

Ромашка має протизапальну дію, посилює процеси регенерації, сприяє швидкому загоєнню мікротравм і тріщин, має тонізуючий ефект.

Екстракт череди завдяки своїм різноманітним біологічно активним речовинам має заспокійливу, знеболюючу, дезінфікуючу, протизапальну, ранозагоюючу, гіпотензивну, загальнозміцнюючу дію.

Тальк добре вбирає зайву вологу, робить шкіру гладкою і м’якою. Сприяє усуненню та запобіганню неприємного запаху, допомагає захистити шкіру.

Спосіб застосування

Тальк рідкий Baby з D-пантенолом: невелику кількість тальку наносити на чсту суху шкіру дитини при зміні підгузка або після приймання ванни. Можна використовувати дорослим.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів рецептури.

Форма випуску

Туба 150 мл

Термін придатності

24 місяці