Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Інгалар фітокомпозиція (308300) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Інгалар фітокомпозиція
Ціна в місті Київ
від 87,52 до  133,30 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування ФІТОКОМПОЗИЦІЯ ЕФІРО-ОЛІЙНА "ІНГАЛАР" 25 мл
Об'єм
25 мл
Виробник
Корпорація Артеріум
Косметичні засоби

Інгалар фітокомпозиція інструкція із застосування

Склад

100 мл препарату містять: олію евкаліптову - 2,26 г, олію м'яти - 2,26 г, олію ялиці - 2,26 г, олію терпентинову - 2,26 г, ментолу - 2,0 г, олію вазелінову - до 100 мл.

Комбінована ефіро-олійна фітокомпозиція для інгаляційного і місцевого застосування. Проявляє протимікробну, протизапальну, місцевоподразнюючу дію. Пари ефірних олій використувують в якості косметичних, лікувальних і профілактичних засобів, широко використовують у парфумерній промисловості.

Пари ефірних олій евкаліпту і ялиці мають не тільки приємний запах, але також здатні знищувати більшість патогенних мікроорганізмів, в тому числі стійких до дії дезінфектантів і антисептиків, наприклад збудників туберкульозу. При місцевому застосуванні вони подразнюють нервові рецептори, що викликає рефлекторне посилення кровообігу і обміну речовин як у зоні дії, так і у відповідних рефлексогенних зонах, позитивно впливаючи на їх функціональний стан, що широко використовується для лікування і профілактики захворювань нервової і м'язевої систем (неврити, міозити, плексити тощо).

Олія м'яти має яскраво виражені місцевоанестезуючі і протизапальні властивості. Дуже корисним є використання ефіро-олійної композиції для гігієнічного догляду за шкірними покривами у тяжкохворих з метою профілактики пролежнів.

Вдихання парів олії евкаліпту і ялиці сприяє зниженню в'язкості бронхіального секрету і полегшує відхаркування. Ефіро-олійна композиція одночасно має здатність розширювати бронхи і має широкий спектр антимікробної дії, що дозволяє використовувати її для лікування і профілактики застудних захворювань, хронічних бронхолегеневих патологій, в тому числі у хворих на туберкульоз легенів, курців, людей, що знаходяться під тривалим впливом пилового фактору, с метою покращення дренажної функції легенів та полегшення відхаркування.

При нанесенні на крила носа, носогубну складку або безпосередньо на слизову оболонку носа ефірні олії здатні покращити носове дихання при його порушенні, а вдихання парів і покращений кровообіг здатні посилити опірність організму до збудників респіраторних інфекцій.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату.

Форма випуску

По 25 мл у флаконах-крапельницях в комплекті з інгалятором або без нього.

Умови зберігання

У захищеному від світла місці, при температурі не вище 20 градусів.