Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за тіломЗасоби для тілаПрисипка з d-пантенолом з чайним деревом (Powder with D-pantenol with tea tree)

Присипка з d-пантенолом з чайним деревом (Powder with D-pantenol with tea tree) (307955) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Присипка з d-пантенолом з чайним деревом (Powder with D-pantenol with tea tree)
Вага
100 г
Виробник
Фармаком
Косметичні засоби

Присипка з d-пантенолом з чайним деревом інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендовано для ретельного догляду за шкірою тіла, і в першу чергу тих його частин, де зосереджені сальні та потові залози. Особливо рекомендується особам, страждаючим гіперфункцією потових залоз і тим самим створюють некомфортні умови для оточуючих. Олія чайного дерева — один з найсильніших природних антисептичних, протигрибкових, антибактеріальних і дезодоруючих засобів.

Склад

Присипка Пантенол Чайне дерево: тальк, цинку оксид, крохмаль, d-пантенол, олія чайного дерева.

Опис діючих речовин

Пантенол забезпечує тривале зволоження, покращує зовнішній вигляд і стан пошкодженого волосся, а також зменшує запалення. Відмінно заспокоює шкіру, зволожує її, знімає свербіж, розгладжує зморшки, захищає шкіру від несприятливих факторів.

Олія чайного дерева — потужний антисептик, має антибактеріальний, противірусний і протигрибковий ефекти, сприяє загоєнню шкіри і знезаражує її.

Спосіб застосування

Невелику кількість присипки нанести на чисту, суху шкіру.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Форма випуску

Флакон 50 г, 100 г.

Термін придатності

36 місяців.