Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за тіломЗасоби для тілаПрисипка з d-пантенолом з ромашкою та календулою (Powder with D-pantenol with camomile and calendula)

Присипка з d-пантенолом з ромашкою та календулою (Powder with D-pantenol with camomile and calendula) (307954) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Присипка з d-пантенолом з ромашкою та календулою (Powder with D-pantenol with camomile and calendula)

Присипка з d-пантенолом з ромашкою та календулою інструкція із застосування

Показання до застосування

Присипка Пантенол Ромашка та календула: Рекомендовано для захисту шкіри, видалення надлишків вологи та поту. Сприяє швидкій епітелізації епідермісу. Має потужні дезодоруючі властивості. Ромашка та календула, що входять до складу присипки — лікарські рослини, що мають протизапальні, бактерицидні та ранозагоювальні властивості, ефективність яких доведена впродовж століть. Ці рослини з успіхом використовуються при лікуванні опіків, свищів і ран, що довго не загоюються.

Склад

Присипка Пантенол Ромашка та календула: тальк, цинку оксид, крохмаль, d-пантенол, ромашка, календула.

Опис діючих речовин

Пантенол забезпечує тривале зволоження, покращує зовнішній вигляд і стан пошкодженого волосся, а також зменшує запалення. Відмінно заспокоює шкіру, зволожує її, знімає свербіж, розгладжує зморшки, захищає шкіру від несприятливих факторів.

Ромашка має протизапальну дію, посилює процеси регенерації, сприяє швидкому загоєнню мікротравм і тріщин, має тонізуючий ефект.

Календула має яскраво виражену бактерицидну властивість. Вона добре загоює рани і знімає запалення шкіри.

Спосіб застосування

Невелику кількість присипки нанести на чисту, суху шкіру.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Форма випуску

Флакон 50 г, 75 г, 100 г і 150 г.

Термін придатності

36 місяців.