Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за тіломЗасоби для тілаПрисипка з d-пантенолом з прополісом (Powder with D-пантенолом with propolis)

Присипка з d-пантенолом з прополісом (Powder with D-пантенолом with propolis) (307953) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Присипка з d-пантенолом з прополісом (Powder with D-пантенолом with propolis)
Ціна в місті Київ
від 71,40 до  84,54 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування ПРИСИПКА КОСМЕТИЧНА З D-ПАНТЕНОЛОМ 100 г з прополісом
Вага
100 г
Виробник
Фармаком
Косметичні засоби

Присипка з d-пантенолом з прополісом інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендовано в якості ретельного догляду за шкірою тіла, і в першу чергу тих його частин, де зосереджені сальні та потові залози; для регуляції функцій цих залоз; для усунення свербіжу у осіб з проблемною шкірою, у тому числі вугровим висипом. Прополіс — взірець тисячолітніх традицій догляду за шкірою людини. Завдяки вмісту в його складі комплексу вітамінів і мінералів прополіс посилює внутрішньоклітинні обмінні процеси, протидіє старінню клітин і відновлює шкірний покрив. Ця речовина застосовується для розсмоктування ущільнень, оскільки має дерматопластичні властивості та здатність контролювати процеси утворення тканин. Стимулює регенерацію тканин, запобігає розвитку грубих рубців після ран, опіків, обморожень, післяопераційних швів. Активно використовується при лікуванні ран, що важко загоюються. Пантенол-присипка з прополісом — чудовий помічник для догляду за лежачими хворими.

Склад

Присипка Пантенол Прополіс: тальк, цинку оксид, крохмаль, d-пантенол, екстракт прополісу.

Опис діючих речовин

Пантенол забезпечує тривале зволоження, покращує зовнішній вигляд і стан пошкодженого волосся, а також зменшує запалення. Відмінно заспокоює шкіру, зволожує її, знімає свербіж, розгладжує зморшки, захищає шкіру від несприятливих факторів.

Екстракт прополісу проявляє протимікробну, протизапальну активність, прискорює процеси регенерації (відновлення уражених тканин).

Спосіб застосування

Невелику кількість присипки нанести на чисту, суху шкіру.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Форма випуску

Флакон 50 г, 100 г.

Термін придатності

36 місяців.