Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за тіломЗасоби для тілаПрисипка з d-пантенолом з олією жожоба (Powder with D-pantenol with jojoba oil)

Присипка з d-пантенолом з олією жожоба (Powder with D-pantenol with jojoba oil) (307950) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Присипка з d-пантенолом з олією жожоба (Powder with D-pantenol with jojoba oil)

Присипка з d-пантенолом з олією жожоба інструкція із застосування

Показання до застосування

Рекомендовано для ретельного догляду за шкірою тіла, і в першу чергу тих його частин, де зосереджені сальні та потові залози; для профілактики попрілостей шкіри і усунення неприємного запаху. Має легку пом’якшуючу дію. При нанесенні на шкіру олія жожоба створює тонкий, невидимий оку стійкий і еластичний шар, який живить її й оберігає від несприятливих впливів навколишнього середовища, не заважаючи її нормальній життєдіяльності.

Склад

Присипка Пантенол Олія жожоба: тальк, цинку оксид, крохмаль, d-пантенол, олія жожоба.

Опис діючих речовин

Пантенол забезпечує тривале зволоження, покращує зовнішній вигляд і стан пошкодженого волосся, а також зменшує запалення. Відмінно заспокоює шкіру, зволожує її, знімає свербіж, розгладжує зморшки, захищає шкіру від несприятливих факторів.

Олія жожоба має виражену протизапальну дію, дозволяє ефективно боротися з почервоніннями і запаленнями шкіри при дерматитах. Має нормалізуючі властивості, корисна як для сухої, так і для жирної шкіри. Рекомендується застосовувати при прищах, екземі, псоріазі, нейродерміті.

Спосіб застосування

Невелику кількість присипки нанести на чисту, суху шкіру.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Форма випуску

Флакон 50 г, 100 г.

Термін придатності

36 місяців.