Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Шампунь з пантенолом від лупи (305703) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Шампунь з пантенолом від лупи

Шампунь з пантенолом від лупи інструкція із застосування

Показання до застосування

Шампунь від лупи рекомендовано застосовувати для частого використання для очищення волосся і видалення лупи. Спеціальна формула шампуню м’яко очищує волосся, живить його і допомагає видалити лупу, надає волоссю ніжний аромат.

Склад

Шампунь від лупи: пантенол, екстракт кропиви, вітамін Е, екстракт прополісу, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

Прополіс, завдяки вмісту в його складі комплексу вітамінів і мінералів прополіс посилює внутрішньоклітинні обмінні процеси, протидіє старінню клітин і відновлює шкірний покрив.

Пантенол забезпечує тривале зволоження, покращує зовнішній вигляд і стан пошкодженого волосся, а також зменшує запалення. Відмінно заспокоює шкіру, зволожує її, знімає свербіж, розгладжує зморшки, захищає шкіру від несприятливих факторів.

Кропива надає позитивний вплив на стан шкіри і волосся, особливо це стосується занадто сухого або жирного волосся і шкіри. Кропива корисна для волосся тим, що вона очищує їх, не видаляючи натуральні олії з поверхні шкіри голови. Кропиву для волосся можна застосовувати як проти акне, так і проти лупи.

Вітамін Е перешкоджає утворенню лупи, посилює ріст волосся і покращує його зовнішній вигляд.

Спосіб застосування

Невелику кількість шампуню нанести на вологе волосся, спінити і злегка помасажувати шкіру голови. Ретельно промити волосся теплою водою. При необхідності процедуру повторити.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Форма випуску

Флакон 200 мл в упаковці.

Термін придатності

24 місяці.