Омега 3-6-9 (Omega 3-6-9)
Омега 3-6-9 інструкція із застосування
Omega 3–6-9
ОМЕГА 3–6-9 — це незамінні поліненасичені жирні кислоти, які надають могутню антиоксидантну дію. Вбудовуючись в мембрани клітин, підвищують їх стабільність і перешкоджають перекисного окислення ліпідів.
ОМЕГА 3–6-9 грають важливу роль в синтезі гормонів і ферментів, які регулюють роботу ряду органів і систем. Необхідні для нормальної роботи серця і функціонування головного мозку, поліпшуючи пам'ять і когнітивні функції.
Позитивно впливають на стан шкіри, сприяючи уповільненню процесів старіння. Для підшлункової залози, ураженої запальним процесом, поліненасичені кислоти Омега 3–6-9 є «будівельним матеріалом», так як сприяють швидкій регенерації пошкоджених клітинних структур.
Захищають внутрішні органи від агресивного впливу вільних радикалів і запобігають руйнуванню клітин.
ОМЕГА 3–6-9 сприяє ефективному регулюванню жирового обміну, що перешкоджає накопиченню в організмі холестерину і зниження ваги в фізіологічному режимі. Прискорює відновлення м'язових волокон при заняттях бодібілдінгом і важкою фізичною роботою.
Рекомендації щодо застосування
В складі комплексних косметологічних програм корекції ваги і антиейджиногової терапії. Як дієтична добавка до раціону харчування в період реабілітації людям, що перенесли важкі інфекційні захворювання, а також які проживають в несприятливих за екологічними та радіаційними показниками районах.
Спосіб застосування
По 1–2 капсули в день за 30 хв до їди. Курс прийому 1 місяць. Продовження курсу необхідно узгоджувати з лікарем.
Запобіжні заходи
Індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Вагітність, годування груддю. Не перевищувати рекомендовану денну норму. Продукт не є замінником різноманітного і збалансованого раціону харчування та здорового способу життя. Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Склад
Комплекс поліненасичених кислот групи Омега 3–6-9 — 1000 мг.
Не є лікарським засобом. Без ГМО
Умови зберігання
Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, при температурі від 5 °С до 25 °С.
Термін придатності
24 місяці від дати випуску.