Всі аптеки України
Київ (адресу не вказано)

МОЗАПРИД (MOSAPRIDUM) Діюча речовина

Сортування:
Знайдено: 1 препарат
Мосид МТ таблетки, 5 мг, № 30; Торрент

є прокінетичним агентом верхнього відділу ШКТ, що вибірково діє як агоніст 5-НТ4 рецепторів; є селективним агоністом 5-НТ4 рецепторів, стимулює рухомість верхнього відділу травного тракту, не проявляє властивостей антагоніста рецептора допаміну D2; збільшує випорожнення шлунка, підвищує перистальтику шлунка та ДПК, але не підвищує перистальтику нижніх відділів травного тракту; його можна застосовувати як протиблювальний засіб.

лікування ГЕРХ, а також усунення диспептичних симптомів ШКТ (печія, нудота), пов’язаних із захворюваннями гастродуоденальної зони.

звичайна доза: 5 мг 3 р/добу до або після їди; табл. швидко розчиняється у роті, у разі необхідності її можна запити водою; МДД - 40 мг; курс лікування визначається індивідуально.

гіперчутливість до діючої речовини або до будь-якої з допоміжних речовин, що входять до складу препарату; випадки, коли стимуляція моторної діяльності ШКТ може бути небезпечною (при шлунково-кишковій кровотечі, механічній непрохідності або перфорації).

діарея, запор, нудота, сухість у роті, абдомінальний біль, блювання; загальна слабкість, головний біль, безсоння, запаморочення, порушення свідомості; відчуття серцебиття, тахікардія; АР, включаючи шкірні висипання, кропив’янка; еозинофілія, збільшення рівня тригліцеридів, АСТ, АЛТ, гаммаглутамілтрансферази.