Закваска Сир кисломолочний (Sourdough fermented milk curd)

2 препаратиЗнайти в аптеках
Сортування: По популярності
Ціни в містах поряд
Відсутній в аптеках вашого міста, але доступний в найближчих населених пунктах
Інструкція вказана для ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА СУХА "СИР КИСЛОМОЛОЧНИЙ VIVO" 0.5 г №4

Закваска Сир кисломолочний інструкція із застосування

Інструкція вказана для ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА СУХА "СИР КИСЛОМОЛОЧНИЙ VIVO" 0.5 г №4

Склад

Lactococcus lactis subsp. Lactis, Lactococcus lactis subsp. Cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis.

Кількості бактерій у флаконі вистачить для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

Загальні властивості

Сир кисломолочний — незамінний продукт для дитячого та дієтичного харчування. Містить повноцінний молочний білок, а також мінеральні речовини: кальцій і фосфор в оптимальному співвідношенні 1:2.

Сирна закваска призначена для заквашування молока та приготування сиру кисломолочного в домашніх умовах.

Сир кисломолочний є незамінним продуктом для забезпечення організму легкозасвоюваним білком, калієм, фосфором та багатьма іншими корисними речовинами. Саме тому він дуже корисний усім людям, і, особливо тим, хто відчуває підвищену потребу в цих речовинах:

  • вагітним жінкам;
  • годуючим матерям;
  • дітям, у тому числі раннього віку;
  • спортсменам і людям з підвищеними фізичними навантаженнями;
  • особам похилого віку.

Суттєвою відмінністю сиру, приготованого на основі закваски VIVO, є чудовий смак і відсутність у ньому домішок, стабілізаторів, консервантів та ін.. Готуючи сир самостійно вдома, Ви завжди впевнені в його якості і свіжості.

Приготування

Для приготування сиру використовуйте закваску Сир кисломолочний VIVO і молоко (коров’яче, козяче). З 1 літру молока вийде 150–200 г сиру. 1 флакону закваски достатньо для сквашування 3 літрів молока.

Примітка

Замість марлі можна використати сито, дрібне, як для просіювання борошна.

Ви можете регулювати консистенцію сиру змінюючи ступінь віджиму сироватки.

З 3 літрів молока вийде ~ 500 г сиру.

Для перезаквашування готовий сир не підходить. Слід використовувати кисломолочну основу для сиру, що не зазнала нагрівання.

Умови зберігання

У холодильнику (при температурі + 2..+ 8 °С) — 12 місяців.

Характеристики
Умови продажу
Без рецепта
Кількість штук в упаковці
4 шт.