Масло Червоного фрукта (Oil of Red fruit) (330571) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Масло Червоного фрукта (Oil of Red fruit)
Виробник
Форма випуску
Рідина
Вага
60 г

Масло Червоного фрукта інструкція із застосування

Характеристика

Масло Червоного Фрукта (Red Fruit Oil), яке вироблене з унікального папуаського ендеміка «Червоний фрукт» (Pandanus conoideus), має безліч унікальних властивостей для здоров’я і краси.
Споживання масла:
підвищує та зміцнює імунітет;
сприяє зниженню рівня ХС та запобігає розвитку атеросклерозу;
нормалізує роботу ШКТ;
поліпшує жировий обмін, сприяє зменшенню надмірної маси тіла;
гальмує процес старіння та підвищує витривалість організму;
покращує гостроту зору та стан очей.
Це пов’язано з його високою антиоксидантною активністю, з високим вмістом каротиноїдів, бета-каротину, альфа-каротину, токоферолів, вітамінів A, D, K, E, F, а також ненасичених жирних кислот, таких як омега-З, омега-6, омега-9 та мінеральних речовин (кальцій, калій, органічний цинк, фосфор, залізо), крім того бета-кріптосантину, фенольних сполук, фітостеролу, тритерпенових глікозидів та стероїдів.
Масло досліджено лабораторією фармацевтичного факультету Університету Gadjah Mada (UGM) у Джакарті, Департаментом охорони здоров’я фармацевтичного факультету Університету Tujuh Belas Austus Індонезії, Міжнародною лабораторією США (Brunswick USA) та Інститутом громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України.

Рекомендації з вживання

вживати як додаткове джерело природних каротиноїдів, бета-каротину, альфа-каротину, токоферолів, жиророзчинних вітамінів A, E, F, ненасичених жирних кислот омега-3, омега-6, омега-9.
Спосіб вживання (у формі рідини): перед вживанням збовтати.
Дорослі та діти віком старше 12 років  — 1 десертна ложка 2 рази на добу після прийому їжі.
Спосіб вживання (у формі капсул)
Дорослі та діти віком старше 12 років  — 1–2 капсули 2 рази на добу після прийому їжі.
Рекомендовано порадитися з лікарем.
Не є лікарським засобом.

Протипоказання

підвищена чутливість, період вагітності, годування грудьми.

Умови зберігання

при температурі 0–20 °С в сухому місці.