ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНА СУХА "СМЕТАНА VIVO" 0.5 г №4

Ціни в містах поряд
Відсутній в аптеках вашого міста, але доступний в найближчих населених пунктах
від 85,60 грн
В 1 аптеці інших міст
Знайти в аптеках
Характеристики
Виробник
Віво-Актив
Умови продажу
Без рецепта
Кількість штук в упаковці
4 шт.

Закваска Сметана інструкція із застосування

Склад

Lactococcus lactis, Lactococcus cremoris, Lactococcus diacetylactis, Streptococcus thermophilus

Кількість бактерій у флаконі достатньо для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

Опис

Приготуйте справжню домашню сметану на основі вершків та цієї закваски. Сметана багата вітамінами та мікроелементами: магнієм, фосфором, цинком, калієм та кальцієм.

Сметана VIVO — закваска для приготування домашньої сметани. Домашня сметана — дуже смачний продукт, який не містить рослинних жирів (таких як дешева пальмова олія тощо). Ви можете бути впевнені, що в домашній сметані відсутні стабілізатори та консерванти. Це особливо важливо при використанні сметани у раціоні дітей. Виготовляючи сметану на основі закваски VIVO, Ви отримуєте по-справжньому живий продукт. Така сметана містить органічні кислоти, мікроелементи калій, кальцій, залізо, масу вітамінів — А, Е, В1, В2, С, РР. Домашня сметана не проходить термічну обробку, що зберігає її корисні властивості. Ще однією великою перевагою домашньої сметани є можливість вибору жирності на Ваш смак. Ви можете приготувати сметану на вершках будь-якої жирності. А використовуючи замість вершків молоко жирністю 6% Ви отримаєте продукт, калорійність якого у 2,5 рази нижча за 20% сметани.

Спосіб застосування

Для приготування сметани використовується закваска Сметана VIVO та вершки (або жирне молоко для отримання низькокалорійної сметани). Загалом, приготування сметани нічим не відрізняється від приготування йогурту. У теплі вершки (40 ° С — трохи тепліше за тіло) додайте закваску Сметана VIVO. Ретельно загорніть каструлю у великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залишіть сквашуватися на 6–8 годин у теплому місці. Коли продукт загуснув, охолодіть його в холодильнику і ваша сметана готова! Ще швидше і зручніше готувати домашню сметану в йогуртниці або мультиварці, що має режим йогурт або 40 °С.

Умови зберігання

У холодильнику (при температурі +2...+8) — 12 місяців. Хочемо відзначити, що багаторічні спостереження показали високу стійкість заквасок до відхилень температури під час зберігання та транспортування.

Характеристики
Виробник
Віво-Актив
Умови продажу
Без рецепта
Кількість штук в упаковці
4 шт.