Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Неофлорум (Neoflorum) (322087) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Неофлорум (Neoflorum)

Неофлорум інструкція із застосування

Характеристика

Неофлорум рекомендується вживати як додаткове джерело пробіотичних лактобактерій та біфідобактерій (Bifidobacterium longum, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus), дріжджів (Saccharomyces boulardii) з метою відновлення природної мікробної флори ШКТ. Зокрема, під час антибіотикотерапії або порушеннях дієти, для зниження ризику виникнення діареї та для корекції наслідків.

Рекомендації з вживання

дорослим та дітям у віці старше 3 років рекомендується вживати по 1 або 2 капсули на добу під час пройому їжі, запиваючи питною водою. Особам, які не можуть проковтнути капсулу, необхідно її розкрити та змішати вміст капсули з напоєм або їжею. Дітям 3-5 років безпосередньо перед вживанням вміст капсули розчинити в склянці питної води кімнатної температури. Перед використанням рекомендується консультація лікаря.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів продукту (особливо при несприйнятливісті до молока або сої).

Особливості застосування

для зниження ризику виникнення діареї мандрівників вживання капсул Неофлорум слід починати за 5 днів до подорожі і продовжувати приймати протягом всієї мандрівки.
Для більш максимальної ефективності. інтервал між вживанням капсул Неофлорум та прийомом антимікробних препаратів повинен становити не менше 2 год. Не вживати капсули з гарячими напоями або їжею.
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Не використовувати капсули Неофлорум, як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

при температурі 4-25 °С в сухому, захищеному від світла місці.