ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНАЯ СУХА "КЕФІР VIVO" 0.5 г №1

Ціни в Чернігів
від 16,40 грн
В 1 аптеці
Знайти в аптеках
Доступні інші варіанти
ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНАЯ СУХА "КЕФІР VIVO"
0.5 г
від 41,99 грн
ЗАКВАСКА БАКТЕРІАЛЬНАЯ СУХА "КЕФІР VIVO"
0.5 г
від 16,40 грн
СУХА ЗАКВАСОЧНА КУЛЬТУРА КЕФІР ХАРЧОВИЙ ПРОДУКТ ДЛЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ДІЄТИЧЕСКОГО СПОЖИВАННЯ
1 г
Не в наявності
ЗАКВАСКА БАКТЕРИАЛЬНА "GOODFOOD КЕФІР"
1 г
Не в наявності
Характеристики
Виробник
Віво-Актив
Умови продажу
Без рецепта
Вага
0.5 г

Закваска Кефір інструкція із застосування

Склад

Мікрофлора кефірних зерен.

Кількості бактерій у флаконі достатньо для гарантованого заквашування 3 літрів молока (на кінець терміну придатності закваски).

Загальні властивості

Справжній смачний кефір. Пригнічує розвиток хвороботворних бактерій — збудників кишкових інфекцій. Кефір покращує обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань. Кефірна дієта особливо корисна людям, які хочуть схуднути.

Кефір VIVO — закваска для приготування домашнього кефіру.

Закваска містить унікальний природний симбіоз — мікрофлору кефірних грибків, що складається з бактерій різних видів і штамів. Це відрізняє кефір VIVO від безлічі продуктів серії біокефір, що не мають відношення до кефірних грибків, до складу яких входять лише лактобактерії і іноді біфідобактерії.

Кефірні бактерії пригнічують розвиток хвороботворних бактерій — збудників кишкових інфекцій. Кефір позитивно впливає на обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань.

Регулярне вживання живого кефіру підвищує рівень метаболізму. Це сприяє нормалізації ваги тіла і вмісту жиру в організмі.

Кефір VIVO — це справжнісінький кефір зі смаком і ароматом, відомим кожному з дитинства, але такий все рідше зустрічається сьогодні.

Приготування

Для приготування кефіру використовуйте закваску Кефір VIVO. На відміну від йогурту, кефір сквашується при більш низькій температурі. Оптимальна температура для сквашування кефіру: 22–30 °С.

Тому кефір можна готувати при кімнатній температурі, за умови, що вона не нижче + 22 °C. Чим вище температура сквашування — тим швидше буде готовий кефір. При кімнатній температурі (22–24 °С) кефір буде готовий через 20–24 години.

Також кефір можна готувати в мультиварці або йогуртниці, що має режим «кефір» або безпосередній вибір температури. Використовуйте закваску Кефір VIVO. Рекомендуємо сквашувати кефір при температурі 30 °С протягом 10–12 годин. В усьому іншому приготування кефіру нічим не відрізняється від приготування йогурту в йогуртниці або в мультиварці.

Умови зберігання

У холодильнику (при температурі + 2..+ 8 °С) — 12 місяців.

Характеристики
Виробник
Віво-Актив
Умови продажу
Без рецепта
Вага
0.5 г