ЖИР З ПЕЧІНКИ НОРВЕЗЬКОЇ ТРІСКИ капсули №100
Жир печінки норвезької тріски інструкція із застосування
Склад
1 капсула містить: вітамін А — 1250 МО, вітамін Д — 135 МО, жир печінки тріски — 460мг в т.ч. ЕПК (ейкозапентаеновая кислота, 7%) — 28 мг і ДГК (докозогексаеновая кислота, 7%) — 28 мг.
Опис
Капсули "Жир з печінки тріски" рекомендуються в якості біологічно активної добавки до їжі — додаткового джерела вітамінів А і D, поліненасичених жирних кислот Омега-3.
Вітамін А сприяє зміцненню імунітету, синтезу колагену, захисту зору, загоєнню ран.
Вітамін D грає важливу роль в зміцненні кісткової тканини, зниження ризику розвитку остеопорозу, підвищенню в організмі рівня серотоніну — "гормону радості".
При виробництві продукту "Жир з печінки тріски" використовується метод молекулярної дистиляції, який дозволяє видалити присутні в трісці домішки важких металів.
Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів.
Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки, включаючи засоби для розрідження крові, плануєте будь-яку медичну чи хірургічну процедуру або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-яку дієтичну добавку.
Спосіб застосування
Вживати дорослим по 1 капсулі 3 рази на день під час прийому їжі.
Категорія відпуску
Без рецепта.
Умови зберігання
Зберігати при температурі не вище 25 °С в недоступному для дітей та світла місці.
Термін придатності
3 роки.
Виробник
СОЛГАР ВІТАМІН ЕНД ХЕРБС, США.
