Майтаке грибу екстракт (319943) - інструкція із застосування Дієтичні добавки
Майтаке грибу екстракт інструкція із застосування
Склад
Екстракт гриба майтаке — 0,15 г, аскорбінова кислота (віт. С) — 0,01 г. Наповнювачі: крохмаль картопляний, МКЦ, лактоза (фруктоза, сорбіт), стеарат кальцію.
Дослідження показали, що екстракт гриба Майтаке допомагає захистити печінку від гепатиту, сприяє пригніченню росту пухлини й ефективно регулює артеріальний тиск, цукор в крові і холестерин.
У складі гриба були виявлені два полісахариди: гріфолан і D-фракція:
- гріфолан активує макрофаги;
- D-фракція підсилює реакції клітинного імунітету.
У багатьох дослідженнях були показані позитивні результати використання D-фракції при підозрі на лейкемію та рак шлунку. Протипухлинна дія Майтаке виявилася в стимулюванні організму при боротьбі з пухлинами.
Інший високомолекулярний полісахарид Майтаке — Х-фракція — сприяє нормалізації рівня цукру в крові і чутливість до інсуліну при діабеті ІІ типу.
Екстракт гриба майтаке зарекомендував себе як засіб для підвищення загальної опірності захисних сил організму і помічника при боротьбі з пухлинними процесами. Як з'ясувалося останнім часом, ці властивості грибів пов'язані з біологічною активністю особливих молекулярних структур — бета-глюканів, що здатні підвищувати захисну активність особливого класу лімфоцитів — натуральних кілерів.
Термін придатності
24 місяці.