Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Правенор® (Pravenor®) (319874) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Правенор<sup>&reg;</sup> (Pravenor<sup>&reg;</sup>)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"

Правенор інструкція із застосування

Характеристика

Екстракт Tribulus terrestris (якірців сланких) містить флавоноїди, стероїдні сапоніни, дубильні речовини, фітостерини, макро- та мікроелементи (Fe, Mg, Са, К, Ni, Sr, Cd, Cu, Zn, Mn, Co, Al, Ba, Se, Pb), вітамін С. Екстракт Tribulus terrestris (якірців сланких) має антисклеротичні властивості, сприяє синтезу тестостерону у чоловіків, підсилює лібідо, статевий потяг, покращує сперматогенез та збільшує об’єм та концентрацію еякуляту, а також рухливість сперматозоїдів. Стимулює накопичення м’язової маси у осіб, які активно займаються спортом.
Екстракт Fallopia japonica (гірчаку японського) містить рутин, вітамін С, каротин, солі фосфору та кальцію, дубильні речовини та реcвератрол, які спричиняють антиоксидантну, протизапальну, бактерицидну, кардіо- та нейропротекторну дію.
екстракт Urtica dioica (кропиви дводомної) містить глікозид уртицин, дубильні речовини, каротиноїди, хлорофіл, вітаміни К, С, В2, В3, каротиноїди, органічні кислоти, флавоноїди, макро- та мікроелементи (Si, Fe, Ca, Cu, К, Mn, B, Ti, Ni). Екстракт листя кропиви сприяє нормалізації складу крові (збільшує вміст гемоглобіну та еритроцитів), знижує рівень глюкози в крові, нормалізує обмін ліпідів.
Екстракт Ginkgo biloba (гінкго білоба) містить терпеноїди (гінкголіди та білобаліди). Вони покращують кровообіг і постачання тканин організму людини киснем та глюкозою. Екстракт Ginkgo biloba (гінкго білоба) чинить антигіпоксичну, антиоксидантну, нейропротекторну, помірну судинорозширювальну дію, покращує реологічні показники крові та мікроциркуляцію в тканинах організму, підвищує еластичність стінок кровоносних судин, а також їх тонус судин, покращує кровообіг у нижніх кінцівках та органах малого тазу.
Селен-метіонін (біодоступна форма селену) підсилює гуморальний імунітет та процеси обміну в організмі людини; виявляє антиоксидантні та протизапальні властивості, справляє стимулюючу дію на репродуктивну функцію у чоловіків (підсилює сперматогенез, вироблення тестостерону та біологічну активність вітамінів Е та С).

Рекомендації з вживання

Правенор рекомендується вживати як додаткове джерело флавоноїдів, дубильних речовин, стероїдних сапонінів, фітостеринів, гінкголідів, білобалідів, ресвератролу, вітамінів, макро- та мікроелементів, в т.ч. селену, з метою нормалізації функціонального стану сечостатевої системи у чоловіків при хронічному простатиті, доброякісної гіперплазії передміхурової залози.
Правенор рекомендується вживати чоловікам по 2 капсули на добу незалежно від прийому їжі. У разі необхідності курс можна повторювати після перерви в 1 міс. Перед вживанням рекомендується консультація лікаря.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів продукту.

Особливості застосування

не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Умови зберігання

при температурі 4-25 °С.