Всі аптеки України
Київ (адресу не вказано)
Активні речовини — “Ф”ФІНАСТЕРИД (FINASTERIDUM)

ФІНАСТЕРИД (FINASTERIDUM) Діюча речовина

Сортування:
Простан таблетки, вкриті оболонкою, 5 мг, блістер, № 30; Технолог
Пенестер® таблетки, вкриті оболонкою, 5 мг, блістер, № 30; Зентіва
Бінфін таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 5 мг, блістер, № 30; Гетеро Лабс
Аденостерид-Здоров'я таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 5 мг, блістер, у картонній коробці, у карт. коробці, № 30; Здоров'я ФК
Финастерид Дженефарм таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 5 мг, блістер, № 30; Дженефарм
Фінаген таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 5 мг, блістер, № 30; Ауробіндо Фарма

специфічний інгібітор 5-α-редуктази типу II, внутрішньоклітинного ферменту, який перетворює тестостерон у більш активний андроген дигідротестостерон (ДГТ); високоефективно знижує циркулюючий і внутрішньопростатичний ДГТ; не має спорідненості з рецепторами андрогенів.

доброякісна гіперплазія передміхурової залози (ДГПЗ) у пацієнтів зі збільшеною передміхуровою залозою з метою зменшення розмірів (регресії) збільшеної залози, поліпшення відтоку сечі та зменшення симптомів, пов’язаних з ДГПЗ; зниження ризику виникнення г. затримки сечі та необхідності хірургічного втручання, у т. ч. трансуретрорезекції передміхурової залози і простатектомії.

р/оs; рекомендована доза - 5 мг 1 р/день; можна застосовувати як монотерапію у комбінації з α-блокатором доксазозином; термін лікування визначається індивідуально, для оцінки ефективності дії необхідно принаймні шестимісячний прийом препарату, після чого необхідно продовжити лікування.

гіперчутливість до фінастериду або до будь-якого компонента ЛЗ; діти, жінки; вагітність.

р-ції підвищеної чутливості, включаючи свербіж, кропив’янку і набряк Квінке (в тому числі набряк губ, язика, горла і обличчя),зниження лібідо,зниження лібідо, що може продовжитись після припинення терапії, депресія, прискорене серцебиття, підвищений рівень ферментів печінки, висип, свербіж, кропив’янка, імпотенція, розлад еякуляції, болючість та збільшення молочних залоз, біль у яєчках, еректильна дисфункція, яка може тривати після припинення лікування; чоловіче безпліддя та/або оборотні порушення якості сперми (про нормалізацію або покращення якості сперми повідомлялося після припинення прийому фінастериду), зменшення еякуляту.